reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao dziewczynki!

A we Wrocku piekna pogoda- slonkko grzeje...tylko ja od wielkiego miasta odwyklam..powoli zaczyna mnie ono przerazac...tyle ludzi, halas, kurz...teskno mi juz troche do mojej zacisznej Knocnacarry!!:-D

Alencjuszowi powoli przechodzi ale katarzysko wciaz jest i wciaz furczy.

Ja dalej zatoki, chyba sie przejde do laryngologa.
Kupilam Alowo rowerek i musze go jakos wyslac do Irl. Chyba tym midland expres. A moze macie cos lepszego wyprobowanego?
No nic..nowoscie nie mam zadnych wiec nie bede truc. ;-)

reklama
Hejooooo:-) Wiktor wczoraj z zakupów wrócił szczęsliwy jak by mu kto w gacie narobił :-D tata kupił mu mały drabiniasty czerwony samochodzik no chyba z kilka minut przede mną stał pokazywał samochód i śmiał się w głos :-D no i mi tatuś frajdę zrobił wrócil ze sklepu z bukietem róż i nawet buziaka bez proszenia się dostałam:rolleyes::rofl::laugh2: a teraz młody schował się pod stołem z moim telefonem i się cieszy chyba myśli że ja nie wiem że on go ma :-D:-D
Pauletta-jak pizza?Dobrze,że dzieciaki chociaż wieczorami dają Ci spokój:)
Marta-zdawaj relację z nocki i samopoczucia
CrazyGirl-oczywiście,że Ci wierzę,bo takie akcje jakie widziałam w roli głównej z "ichnimi"dzieciakami to wszelkie pojęcia przechodzi(czasem gorzej niż 3ci świat:/)
Kurcze ja na tą pizzę napalona jak szczerbaty na suchary ale jak zaczęłam jeść to ta mi w ustach rosła :confused2: wcisnęłam jeden kawałek i resztę P oddałam myślałam że szczęke zgubi jak to zobaczył :sorry:
Co do wychowywania tutejszych dzieci to dla mnie to jest zgroza:szok: pamiętam jak przyjechałam do IE ja w bluzie bo piździ z chęcią bym jeszcze kurtkę ubrała a mi na osiedlu przed samochodem przebiega 2 letni berbeć w samym pampersie :szok::no: a ta nowa koleżanka Wiktora to też z reguły biiega bez butów na bosaka ale chociaż w kurtce :eek::sorry:

Larcia 3 pasuje właściwie to mi każda pora pasuje :tak:
Marta zdrówka życzę ...buziaki i tulaki wysyłam :tak:
Mama_Ady fajny bujany fotel :-D:-D u mnie nie ma wojny P woli swój fotel przy kompie choć ja bym wolała aby czasem du*a mu sie od niego odkleiła:confused2: alle za to Witia lubi sie na nim bujać :tak:
CrazyGirl jak śmiesz włączać komputer jak tylko wstaniesz :-D:-D:-D
Andzulina jak się czujesz??
Misia ja uwielbiam duże miasta choć za Wrocławiem nie przepadam ja zakochana w naszej stolicy jestem :tak: jakbym miała gdzieś w PL zamieszkać to chciałabym tam choć pewnie rzeczywistość wyrzuci mnie w którejś z pipidów :confused2::sorry:

Dzięki dziewczyny za kondolencje,przekażę.
Ja dziś mam offa od pilnowania Dylana bo jego mama wzięła wolne,boi się,żebym jej małego wirusem nie zaraziła.Ma rację.
Chyba zjemy śniadanko i wyskoczę z małym na dwór,tak pięknie:tak:
Pauletta,ja miałam takie podobne przeboje jak Ty z tymi dzieciakami:tak:Na starym mieszkaniu jak mieszkaliśmy to taka mała Irlandka mi się wiecznie wciskała na chatę,albo prosiła,żebym Radka na dwór wypuściła,a on miał wtedy niewiele ponad 2 lata:sorry:Chyba ją pogięło.A ja jeszcze z angielskim tak sobie,co ja się nagimnastykowałam,żeby jej wytłumaczyć,że nie,czemu nie,a ta jeszcze sto pytań do...:sorry:Skończyły się wizyty po jakimś czasie,jak przylazła i mi po całym domu gó**o rozniosła:eek:Na butach mi przytargała:confused2:Jak jej pokazałam to się tak zmieszała,że czmychnęła i nigdy więcej się nie pokazała:baffled::-D:-D:-D

Dzien dobry w piątek :happy:

Pogoda ze stolycy: słonko od rana i lekki wietrzyk.Poki co ofqrs.

Joanna patrzyłam w program TV i odcinki te są w Tv w poniedziałek i wtorek przyszły - takze jak najbardziej akutalne zdaje sie. Gorzej z aktualnością wątku ;-) jednak fajnie,ze sobie oglądnełaś.

Tichonek wyrazy współczucia
[*]

Misia ja jednak obstaje przy tym Midland ;-) sprawdzone !

asienko_r parnie ide wstawic:-p:-D;-) pierzesz dziś? bez urazy - zagadac chcialam;-)

didi zdrowka dla mamy ...

do milego moje drogie

Dzien doberek.
W koncu wrocilam do was:-) I od razu mowie ze was niestety nie nadrobie bo strasznie duuuuuzo napisalyscie.
Wiec narazie tak w skrocie opowiem co u mnie nowego.
Po pierwsze Kacper ma dwa zeby:tak: Wyszly mu 2 tyg temu :-) w dniu chrzcin.
No i mialam wycinanie klinowe paznokcie (tego co mi wrastal). Dzisiaj musze sobie sciagnac 6 szwow bo mam zalozone. Bralam przez pierwsze 3 dni ketanol bo bol i rwanie jak cholera. Ale sobie paznokcia zapuscilam:wściekła/y: Ale teraz mam nauczke i bede dbala.
Kacprowi wysypka przeszla (tzn zostalo jeszcze troszeczke ale naprawde troszeczke) Moja mama mowi ze to nie od mleka tylko albo od wody albo od plynu ktory uzywalam do kapieli. Bo mowi ze skaza to tak nie wyglada. Grunt ze przechodzi.
Przed weselem tyle mialam zalatwiania ze glowa boli... a ile jeszcze przede mna... masakra. :zawstydzona/y:
A tak to pobyt udany:-) pogoda na poczatku nie ciekawa ale juz pozniej byla super.

Zycze zdrowka dla wszystkich chorowitkow bo rzucialam okiem na posty i widze ze sie pochorowali niektorzy. Zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka:tak:

reklama
Witam sie i ja :)
Tichonku wspolczuje
[*]
MArta Szymon dalej chory tak?

Przelecialam po lepkach....wczoraj mnie nie bylo prawie caly dzien...wieczorem msiedzial przy kompie...jak juz odszedl i jak chcialam to net chodzil jakby chcial a nie mogl:baffled:.
Zalogowalam i sie a juz zadna strona mi sie nie chciala otworzyc.
O 15:30 mlody ma dzis szczepienie,ale m zawiezie mnie do Carlow w czasie lunchu...przy okazji polaze troche po miescie a pozniej myk do kolezanki...
Teraz chce z mlodym jeszzcze wyskoczyc na dwor bo juz szaleje;-)

Milego dzionka Wam zycze:-)

Aaa u nas bardzo cieplo

Do góry