renni
Fanka BB :)
Renni-nie no dzieci nikt nie wini-masz rację,że rodzice powinni chociażby uwagę zwrócić na to co ich pociechy wyrabiają:/
dokladnie tak!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Renni-nie no dzieci nikt nie wini-masz rację,że rodzice powinni chociażby uwagę zwrócić na to co ich pociechy wyrabiają:/
nalotu drugiego już dzisiaj nie było:-) teraz czekam na pizzę
dobrz dziewczynki ja się na dzisiaj żegnam zmykam na filmik i się pobujać w moim fotelu

Na przeciwko mnie mieszka taka wariatka jakaś.. ma 2 dzieci okolo 2 i 5 lat. Chłopców... Jak deszcz pada to ten młodszy siedzi w kałużach, chlapie się a to syf taki że szok
.. I teraz nie uwierzycie ale przysiegam że to prawda (sama widziałam) jak nachylił się raz i spijał wodę z kałuży.. Ciągle brudne, zagilane itd.. Obok niej mieszka taka fajna Michelle i mówiła mi że te dzieciaki włażą jej do domu i niszczą wszystko.. Wkurzyła się i nie pozwala już im wchodzić.. wysyła swoich chłopców na dwór.. Pokazała mi tez co zrobili im z samochodem - podrapali w siatkę czymś.. Chodzą robią świństwa, rozrabiają (raz znalazłam jakąs brudną szmatę pod drzwiami i wysmarowaną klamkę w czyś tłustym..
ale nie ukrywam ze jest to dla mnie uciazliwe bo tak sobie siedziala na dywaniku i bylo spoko a teraz z oka ja nie moge spuścić ;-) wczoraj
w pracy nie za wesolo 3zakonnice już w tym roku zmarly pracy malo a nas stafu duzo skracaja godziny zobaczymy co bedzie dalej mysle czy nie isc tylko na 3dni do pracy a reszte z socjali brac ale nie wiem jak oni to obliczaja
jutro znow mam wizyte u pani oficer co do tego mojego FISU moze sie juz cos wyjasnilo i mi splaca to na tyle Po\drawiam 

A. juz rece zaciera, ze bedzie mial na czym wygodnie tv ogladac, Tekla podsiada mnie jak tylko wstane, chocby na sekundke... jedynie Ada srednie zainteresowanie jak na razie wykazuje...
Niecierpia sie calym sercem, cala dusza, od pyska az do ogona... Sa rozdzielone wiec nasza kocilla ma do dyspozycji caly dol a przyjezdna gore. A jak sie niechcacy spotkaja, to jest masakra
Krzyk, wrzask, syk, prychanie, tupanie i co tam jeszcze... Wczoraj tak sie na siebie wsciekly, ze balam sie, ze jak Tekle podniose, to jeszcze mnie podrapie. Mialam na szczescie szlafrok pod reka, to na nia zarzucilam i wynioslam cholere na dol!!! Ufff... Byle do wtorku
a to chyba w Klanie odcinki mają zgodnie ze świętami..w każdym razie zaktualizowałam sobie fabułę..bo ja byłam jeszcze na etapie, gdy matka bliźniaków była w ciąży a tu widzę już mała jest na świecie 

a z jakiego dokładnie jesteś miasta? Bo Leitrim to jest hrabstwo?
albo pisz tak by nie używać spacji i wtedy zapewne pojawią się yyyyyyy i zakumamy, że te Twoje yyyyy jest tłem dla tekstu 

:-)
Jak długo ona może stać w zamrażalce?
Moje słoneczko uwielbia zupki ale my coś ostatnio nie jemy zup, więc gotuję je tylko dla Patryka..i zawsze jakoś tak dużo mi się zrobi, że dziś postanowiłam część zamrozić - będzie na czarną godzinę.. ;-)