Pauletta wspolczuje z tymi dziecmi. My tu mieszkamy zaledwie miesiac, a dzieciaki juz wydzwaniaja i pukaja.Wczoraj ok 21 w drzwi walenie, a moja mala juz spala. Nawet nie podchodze do drzwi,nie otwieram,odzwyczaja sie w ten sposob.Amanda jest za mala,zebym ja wypuscila sama na dwor.A ja nie bede caly dzien na dworze siedziec.Jak im raz pokazesz,ze pozwalasz sobie na takie cos, to beda non stop tak robic, nie posluchaja sie. Dlatego ja sie trzymam twardo i poprosto olewam, nie otwieram drzwi :-) A jutro z checia wpadniemy na kawke o ile pogoda pozwoli!
reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
Kamcia-ale z Ciebie pędziwiatr
Larcia-nie no jak się ma malutkie dzieci to też inaczej-bo taka dzieciarnia do kogo przychodzi?Przecież nie sądzę,żeby się Małą zajmowali:/
Pauletta-chrupki kukurydziane,albo płatki śniadaniowe(bez cukru czy miodu)mądrzę się,a sama wtrącham wszystko co mi się pod rękę nawinie
((
CrazyGirl-ja już kiedyś pisałam,że opel dobra RZECZ-miałam 2 i byłam b.zadowolona
Larcia-nie no jak się ma malutkie dzieci to też inaczej-bo taka dzieciarnia do kogo przychodzi?Przecież nie sądzę,żeby się Małą zajmowali:/
Pauletta-chrupki kukurydziane,albo płatki śniadaniowe(bez cukru czy miodu)mądrzę się,a sama wtrącham wszystko co mi się pod rękę nawinie
CrazyGirl-ja już kiedyś pisałam,że opel dobra RZECZ-miałam 2 i byłam b.zadowolona
Ostatnia edycja:
lubiczanka to cie zadziwie. Pelno widze tu dzieci w wieku Amandy, chodzacych samopas. Moze nie dokladnie samopas, bo niby sa pod opieka starszego rodzenstwa.Ale taka opieka to jak zadna opieka. Matka czasami wyjdzie na dwor zerknac na swoje dzieci.No ja bym tak nie umiala. Jak wychodze z Amanda, to pozwalam jej sie bawic z dziecmi. Ale nie ma byc tak, ze zaraz dzwonek i walenie w drzwi po kilka razy na dzien.Ja tych dzieci do siebie nie wpuszcze, bo zacznie sie tak jak u Pauletty(biedaczko).Zreszta moja ma dopiero 2.5 latka. Jak bedzie starsza,to niech sobie wychodzi sie bawic.Ale ja nie widze interesu,zeby 8latka dzwonila po mojego dzidziusia!smieszne!
lubiczanka
Larcia-o to mi właśnie chodziło-zazwyczaj to dzieciarnia"szkolna"się wałęsa po domach,a Twoja córunia to żadne towarzystwo dla nich(z szacuneczkiem do maluchów)-oni poprostu szukają sobie lokum do zabaw-w dodatku niczego nie szanują
Mój znajomy miesiąc temu się przeprowadzał na dzień dobry dostał od dzieciaków kwiatuszki a jak nie chciał ich do domu wpuścić następnego dnia rano na drzwiach błoto:/
oj nie zazdroszczę Wam wizyt tych dzieciaczków. Takie "maluchy" potrafią być bardziej nachalne niż dorośli.Ale z drugiej strony jak rodzice wychowują te dzieci skoro te właża do obcych domów i czują się jak u siebie

ello!
padam na ryjek:-(Robilam pierogi ruskie chyba z 3h
Wikta spala ponad 3h
.To po tych zastrzykach chyba.Moze i lepiej,szybko wroci do siebie;ale ze nie byla glodna
Byla baaardzo dzielna
1szego wkłucia nawet nie poczula,dopiero po nastepnych zaplakala, ale szybko sie uspokoila..Moje dziewcze wazy 7350g-not bad;-)Ja tez te cytologie znioslam nie najgorzej;przezywalam jak mrowka okres bo po badaniu rozwarcia przed porodem mam uraz..;-)Wynikow u nas nie wysylaja-trzeba odebrac po smsowym powiadomieniu..
Dzisiaj dzien z malzem...nawet sie nie podarlismy ;-)no,prawie:-)
Zmykam odpoczywac..Milego wieczorka!
PS. zasylam pozytywne energie potrzebujacym i zyczenia zdrowia wszelkim chorowitkom!
PS2.dziekuje w imieniu Wikty lubiczance i asience
:-)
padam na ryjek:-(Robilam pierogi ruskie chyba z 3h

Wikta spala ponad 3h

Byla baaardzo dzielna

Dzisiaj dzien z malzem...nawet sie nie podarlismy ;-)no,prawie:-)
Zmykam odpoczywac..Milego wieczorka!
PS. zasylam pozytywne energie potrzebujacym i zyczenia zdrowia wszelkim chorowitkom!
PS2.dziekuje w imieniu Wikty lubiczance i asience

pauletta82
Sexy Big Mamma
Póki co (odpukać
) dzieciarnia sie odwaliła
latali po osiedlu widziałam i słyszałam ale tu nie podbijali;-) może po tym jak ich wywaliłam focha trzasnęły
OBY!!!!

renni
Pauletta-wspolczuje Ci tych odwiedzin! Ja tez nie lubie jak ktos zawraca d...e.
Jesli chodzi o mnie to ja dzieci nie winie, tak sa one wychowane, a raczej nie wychowane wiec wina lezy po stronie rodzicow. Jak oni moga nie interesowac sie swoimi dziecmi, a co jesli te dzieci zapukaja do jakiegos psychopaty?????
Crazygirl-gratuluje autka!
Jesli chodzi o mnie to ja dzieci nie winie, tak sa one wychowane, a raczej nie wychowane wiec wina lezy po stronie rodzicow. Jak oni moga nie interesowac sie swoimi dziecmi, a co jesli te dzieci zapukaja do jakiegos psychopaty?????
Crazygirl-gratuluje autka!
Ostatnia edycja:
reklama
lubiczanka
Wpadam w locie-zaraz będą lodziki(kolejne dziś)-tyle tylko,że teraz J przygotowuje
))
Larcia-podaję dłoń(my się dogadamy
))
Pauletta-aby się odczepiły...
Renni-nie no dzieci nikt nie wini-masz rację,że rodzice powinni chociażby uwagę zwrócić na to co ich pociechy wyrabiają:/
Madbebe-a jaaaakie pierogi?Dzielna Wiktorka-wiedziałam
Oki-nie ma mnie,bo lodziki"stygną"
Buzka Wam i do juterka
Larcia-podaję dłoń(my się dogadamy
Pauletta-aby się odczepiły...
Renni-nie no dzieci nikt nie wini-masz rację,że rodzice powinni chociażby uwagę zwrócić na to co ich pociechy wyrabiają:/
Madbebe-a jaaaakie pierogi?Dzielna Wiktorka-wiedziałam
Oki-nie ma mnie,bo lodziki"stygną"
Buzka Wam i do juterka