reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hey laseczki.

Wpadam tylko przywitac sie i powiedziec,ze jestem. Ale jakos ostatnio ni mam weny do pisania.Wczoraj auto Nam padlo, wiec kolejne zmartwienie.A ja planowalam jechac na zakupy w piatek.Ciekawe jak teraz je zrobie.Wrrr ciagle cos!

O mama ady a chcialam wlasnie Ci napisac, kiedy dasz rade Nas odwiedzic, a tu prosze...biedna Ada!Zycze szybkiego powrotu do zdrowka dla niej.Ja teraz nie mam jak dojechac do Ciebie,naprawa zajmie nam napewno troche,poza tym i tak chcemy kupic chyba nowe auto, w tym za duzy silnik, wiec narazie uziemiona jestem.Jak Ada poczuje sie lepiej, to zaproszenie do mnie na kawke dalej aktualne.A namiocik czekA :-)

mamo_ady-wiem gdzie to jest:tak:przejezdzalam tamtedy wielokrotnie,a moj A.tez czesto bywa w tych stronach z pracy.Jak ja sie juz umobilnie,to biada Wam:-D
spadam do roboty..;-)[/COLOR][/FONT]
Ty mi sie tu nie odgrazaj, bo ja sie tylko ciesze a nie boje :-D No i trzymam Cie za slowo!!! :-)

MamoAdy-ależ oczywiście,że pamiętam:)))Już niejednokrotnie chętnie wsiadłabym w autko i jaaaazdaaaa...Jak sójka(czy sujka?)za morze...A teraz już w ogóle zapomnę jak się to moje ukochane autko prowadzi:((A Ty kochana nie szalej z tym praniem-sukcesywnie 1,2 dziennie:)Dla Ady buziak od mła-powiedz jej,żeby się nie wygłupiała-teraz kiedy tak fajnie na dworze;)))
No czekam, czekam... :-) Tylko nie pamietam jak sie ta historia z sojka konczy... :-D Wybrala sie w koncu czy nie ? :-D Bo jak nie, to poszukaj innego porownania...

Asieńko-może ząbólce...Dobrze,że w dzień humorek Ani dopisuje...Jak Daniel marudzi to po kilku godzinach trafia mnie jaśnisty szlag(naprawdę wolę w nocy powstawać,bo gdyby mi w ciągu dnia tak miauczał nic bym nie mogła zrobić:/)

Dzisiaj od rana dopisuje, ale wczoraj po południu była bardzo niegrzeczna, usypiała na siedząco, ale w łóżeczku był ryk, jeść nie chciała, pluła:baffled:, w sumie to jej idą zęby i obawiam się, że aż cztery.

hey laseczki.

Wpadam tylko przywitac sie i powiedziec,ze jestem. Ale jakos ostatnio ni mam weny do pisania.Wczoraj auto Nam padlo, wiec kolejne zmartwienie.A ja planowalam jechac na zakupy w piatek.Ciekawe jak teraz je zrobie.Wrrr ciagle cos!

O mama ady a chcialam wlasnie Ci napisac, kiedy dasz rade Nas odwiedzic, a tu prosze...biedna Ada!Zycze szybkiego powrotu do zdrowka dla niej.Ja teraz nie mam jak dojechac do Ciebie,naprawa zajmie nam napewno troche,poza tym i tak chcemy kupic chyba nowe auto, w tym za duzy silnik, wiec narazie uziemiona jestem.Jak Ada poczuje sie lepiej, to zaproszenie do mnie na kawke dalej aktualne.A namiocik czekA :-)
No wlasnie pisze ci od rana priva:baffled: Tylko caly czas cos, caly czas cos... i jakos nie moge sie zebrac.
Wczoraj mialam ambitny plan i naprawde chcialam Cie odwiedzic dzisiaj. Nawet mowilam A. ze przy okazji Tesco nawiedze a tu zonk!!!
Dzisiaj na 17. ide z Ada do lekarza (no chyba, ze oddzwonia, ze szybciej sie uda) i bede wiedziala, co z nia. Ale obstawiam jak nie angine, to zapalenie gardla albo krtani:-( No chyba, ze jakies silne przeziebienie- mam nadzieje!!!
Tak czy inaczej w koncu Cie odwiedze i zrobie to, jak tylko Adzie sie polepszy:tak:

Witam
ja juz po objezdzie doughiski..ballbyane..haa itd...musialam dac piciu mojemu autku.. i na zakupy..chcialam ewuni kupic zwykle mleko w proszku bo chce sprobowac czy bedzie pila .. a tu nie ma jak na zlosc...ale moze krowiego jej dam..ahh bo ostatnio uczulenie dostaje mi na cow & gate i na bebilon

Halo.
Ja tak tylko na chwile bo musze sie szykowac na miasto.... to gdzie ten gril bedzie? Ja szczerze caly czas bylam przekonana ze to w oranmore tam gdzie didi pisala ze jest dobra miejscowka ale chyba wyszlo tak ze wszystkie mysla ze bedzie u mnie:-D. |W sumie mozemy u mnie zrobic czemu nie:-) tylko u mnie pewnie pelna chata ludzi bedzie (mieszkancow) ale jak wam to nie przeszkadza to spoko. :tak: Od razu pisze ze grila mam tylko nie mam wegla do grila.
15:30 pasuje wam????
jakby co to ja mam wegiel..
ale wlasnie dzwonila do mnie Kamcia i mowi ze Oranmore jes super i lepiej tam
wiec.
Larcia i inne z Knoknakarry ..jesli ktoras chetna to Kamcia bedzie po 14:30 u was na osiedlu i moje zabrac jesli ktoras chce.:) pisacmi tu a ja jej dam cynka...

wiec po 15 w Oranmore..co wy na to??

Witam!
Ale nastukałyscie
Karolinanicola Wszystkiego Najlepszego dla Twojej córci
happy-birthday.jpg

MamoAdy zdrówka dla Ady, oby to nic powaznego, a kopiowanie to ctrl+C, bo ctrl+A to tylko zaznaczanie wszystkiego, tak ci pisze, zeby ci posta nie wsiąkło kiedys ;-)

Fajne sloneczko dzis, ja polozylam Emcie spac, ale chyba za wczesnie, bo słysze jak gada zamiast spac :tak:
a o 12 po Eryka i pewnei zasnie mi jak bede musiała wychodzic

oki ide bo zaczyna płakac

hej Dziewczynki
Mamo Ady - zdrówka dla Adulinki - może to przeziębienie:tak: a jak będziesz wybierać się do Galway to daj znać, bo i ja chętna na spotkanko z tobą
Lubiczanka - wychodzi na to, że i tak najpierw spotkamy się w Limericku;-) a potem to już ci nie odpuścimy przyjazdu do Galway:-D
Marta - Lubiczanka na pewno nie ma cię dość, tylko przeoczyła twój post - przecieżona zakręcona;-) w pozytywnym słowa znaczeniu
Karolinanicola - 100 lat dla Agatki:tak:
Aaniaa - ja mam węgiel i podpałkę, więc o to się nie martw;-)
Asieńka - współczuję ząbkowania - ja dzisiaj rano zauważyłam kolejną dolną dwójkę i w końcu górną jedynkę:sorry:
uciekam się ubrać póki mały drzemie...
Didi - właśnie doczytałam, że chcecie w Oranmore - mi tam raczej bez różnicy, ale nie wiem, co na to Aania i Pauletta...

Ostatnia edycja:
MamoAdy zdrówka dla Ady, oby to nic powaznego, a kopiowanie to ctrl+C, bo ctrl+A to tylko zaznaczanie wszystkiego, tak ci pisze, zeby ci posta nie wsiąkło kiedys ;-)
Wlasnie do nas dzwonili od GP i mamy wizyte na 11.40 wiec juz niebawem sie wszystkiego dowiem.
A mi chodzilo o zaznaczanie a nie kopiowanie;-) Najpierw zaznaczam a pozniej zaznaczony tekst kopiuje za pomoca prawego przycisku myszy. I jak ginie mi post, to zawsze sobie moge wkleic. No chyba, ze czasem podczas pisania mi sie cos wylaczy, to wtedy d***, bo kopiuje pod koniec pisania

Andzulina, dam znac! Bardzo chetnie Cie odwiedze:-)

reklama
mama ady czekam z niecierpliwoscia :-)

didi myslalam o tym i myslalam, ale niestety nie dam rady dzis wybyc z domu i tak :-( o 5 musze byc juz w domu spowrotem,M nie ma klucza,bo go zlamal.A jak grill dopiero po 3, to napewno sie nie skonczy w godzine.A watpie,ze ktoras z lasek bedzie chciala po 4 odwiezc mnie do domu az na knocknacarra.Akurat teraz auto padlo :-( W kazdym razie i tak nie jestem przygotowana na tego grilla.Moze nastepnym razem uda mi sie dojechac,cos wczesniej zorganizuje.

Do góry