reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Marta-ja mam jakieś 4 kiełbaski względne-ale za to węgla zero,bo ostatnio schajcowaliśmy z J cały:( Plany-kochana grafik mam okrutnie napięty;)jak codzień
Madbebe-a no trafiła kosa;)))Ja tam jestem zdania,że każdy się doczeka kary za swoje machlojstwa i np.zdzieranie kasy z innych(w tym przypadku)
Idę uzbierać jakichś łachów na pranie,bo trzeba wykorzystywać możliwość wywieszania go na dworze:)

reklama
witam

moja nocka tez nie przespana...Ewunia marudzila i plakala nie mogla spac...jan rano zombi ..spiaca a tu telefon o 7 od goscia co ma dzialke w Pl ktora chcemy kupic...wrr..ale coz w dobrej sprawie to bylo

Albert tez jakis wymeczony po wczorajszym grillowanku i dzisiaj zrobilam wagary bo nie mialam sil wstac no i jeszcze lezymy w lozku

Laski dzieki za wczorajsze spotkanko bylo miluuusio i Drozdusia milo bylo Cie poznac no i Twoja rodzinke... synus uroczy smieszek

a Zuzia Pauletty ..cudowna mala kruszynka..a jakie ma wloski dlugie i grzeczna ... ciagle spala z mala przerwa na cycusia

Kamcia...oddalas suszarke..hahah
jeeennny musze isc sniadanie zrobic bo juz mi zoladek do kregoslupa przykleja sie

Witam się:-)
U nas niestety pogoda już się zrąbała,od rana chmury i cosik na deszcz się zanosi,a jak szłam Radka do przedszkola odstawić(nareszcie!!!)to normalnie zmarzłam:baffled:
Mój szanowny cały i zdrowy choć z opóźnieniem do domu powrócił wiec już jestem cala szczęśliwa:-D
Larcia:szok::szok::szok:,matko jedyna,całe szczęście,że Wam się nic nie stało:szok:
Marta:sorry:kiedy bidulko napiszesz,że nic Ci nie jest,masz super dzień i w ogóle kochasz cały świat?:sorry:
Karolinanicola,właśnie na GG Twoja wiadomość czytałam,zdrówka dla Agatki życzę bo jutro jej się imprezka szykuje a tu jakiś katarek się przypałętał:baffled:Szkoda by było,żeby się rozchorowała i nie poświętowała z gośćmi:-(
Lecę kibelki:)-D)myć!Miłego dnia:tak:

Hello dziewczynki
Ja tylko na chwilke...
Nadrabiam od rana ale caly czas cos mi przeszkadza- glownie telefony- i juz mi wena na pisanie odeszla:baffled:
Ada w miare dobrze. Jak narazie ozyla w przerwie miedzy kolejnym wzrostem temperatury. Noc tez jakos w miare. Jak dostala czopka wieczorem, to dopiero o 4. rano dalam jej calpol. I juz u nas w lozku zostala do rana.
Miala chyba 1,5 godz. przerwe na spanie zanim jej znowu temp. spadla ale lezala grzecznie i cichutko sobie gadala.
Wstala o 8.30 (!) i jestesmy wyspane:-)
Dobra, ide prac:-)
Milego dnia

Witam
Ania obudziła się z takim płaczem o 6.30 jakby ją ktoś ze skóry obdzierał:confused2::eek:, co ja położyliśmy był ryk, tylko smok i smok i tak go ciągnęła:szok::szok::szok:, że myślałam, że go rozerwie, nos zapchany. W końcu udało nam się oczyścić nosio i po siódmej mała padła a ja razm z nią bo mi się @ zaczęła i trochę mnie bolała. Zjadła mleko na śpiocha i pospała do 9.30.

tichonku dla mnie nikt szczęścia tam na górze nie przewidział:/ a póki Szymek jest mały to raczej sie nie wyśpie:/ ale czasami mam dobre dni:)ostatni mialam jak dziewczyny były na św.patryka:D potem to juz chyba nie było za wesoło,monotonia poprostu:/

ehhh troche ogarnęłam,ciąg dalszy mam nadzieje ze nastąpi

Hejooo:-)
karolinanicola gratuluje wyników i spóźnine życzonka dla Agatki :tak:
Larcia no całkiem nie złą przygode miałaś szczęście że z Happy Endem ;-)
Drozdusia miło było poznać fajnie ze udało Wam sie do nas dołączyć :-) i podziękuj jeszcze raz swojemu m za bombowe wymanewrowanie mojego autka z tej dziwnej sytuacji:tak: a z drugiej strony ten **** od tego samochodu to jakiś walnięty bo ponoć był w sklepie i miał wrócić za pół godz a ten z chałupy wyskakuje jak Twój już prawie wykręcił :eek:
Aaniaa.Andzulina,Didi,Kamcia dziękować za super grilla i miło spędzony czas szkoda tylko że później słonko zaszło ale i tak było super :-):-):-)
Andzulina no i gdzie to wykorzystanie co?????:-D:-D:-D:-D a o waflach to już nie wspomnę :eek::-D

A tak w ogóle to ja chyba jakiś kryzys przeżywam jeżeli chodzi o fizyczną wydolność mojego organizmu :confused2: jestem nonstop zmęczona wczoraj jak wracałam z grilla to takie zawiechy łapałam za kierownicą że raz o mało się w zaparkowane samochody nie wbiłam:baffled::eek: ale zdążyłam wykręcić w ostatnim momencie:zawstydzona/y:a jak przyszłam do domu jak zasiadłam na kanapie tak zasnęłam z małą przy cycku :sorry:w nocy jak mała mnie budzi to jak wcześniej nie miałam problemu tak ledwo oczy teraz otwieram no masakra jakaś ehhhh:-( lecę zjeść śniaodanko bo jak na razie to tylko moje latorośle jadły;-)
Jak o kimś zapomniałam to rpzepraszam ale ja nie tomna chodzę :sorry:

Witam

U nas też zachmurzonko :baffled:

Ale mam w domu Pana co nam alarm zakłada :szok::szok::-D
Od września miał byc założony i oto w końcu jest jupi ja jej.To chyba lekkie opóźnienie jak na Irlandczyków,co? :cool:

Ale Antek w nocy miał podwyższoną temperaturę,a przecież kilka dni temu skończył 2 antybiotyk :baffled:
20 marca zaczął chorowac i ciągnie się to do tej pory :angry:

Larciu Matko Jedyna :szok::szok::szok:
Dobrze,że nic poważnego się nie stało.

Andziulina Gratki dla Igorka za 3 zębiska.Idzie jak burza :-)

Marta zdrówka niezmiennie życzę :tak:

Ewelcia muszę pogadac z M co do przyjazdu:tak:

Tichonku mój Antek nie był już ponad miesiąc w przedszkolu :no::baffled:

madbebe oj to mechanikowi się dostało po pupie :szok::baffled:
Ale leży w szpitalu?

Dobra,lecę sie pokręcic po chacie.Pan mi tutaj dziurki w ścianach wierci w każdym pokoju to będzie co sprzątac.
A jeszcze pralka siadła całkiem,nie odwirowuje wogóle :no::wściekła/y:

reklama
anineczko-nie wiem.Wiesci mam od brata..szczerze-los jego mnie nie interesuje:no:Mam nadzieje ze sie chlopak ocknie i zmieni postepowanie,bo zapewne z ta mysla tez go chlopaki ukarali;-)Znajac niektorych typow to nie kazdy mysli tylko o tymczasowym skaleczeniu:eek:
co do pralki..sprawdzaliscie ten filter,ktory trza czyscic co jakis czas?Skoro dziala poza odwirowywaniem,to to moze byc przyczyna..mogl sie zapchac i woda nie odplywa.Tylko podstaw miske przed otwarciem i szmate podloz bo sie poleje zapewne;-)[taki prostokat pod bębnem z przodu machiny;-)]

Do góry