reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hej hej

zdjątka powysyłane( w częsci) czekam na rewanz:-p

NIe pisałam Wam o baaadzo waznej "sprawie". Otóz na jakies dwa dni przed wyjazdem zaczęlismy "walczyc" z pampersami- tzn.oduczyc Niki chcieliśmy, bo ilez mozna:dry: No i sobie wyobrazcie,ze to wcale trudne nie było:szok: powiedziałam,ze kupimy majtusie takie ładne i nie bedziemy juz zakładać pieluchy.Uchachana była ze hej. No i moze ze 3 wpadki sie zdarzyły na samym poczaku,ale niewielkie- reszta i tak była dokonczona na kibelek:happy: Mowie o siusiach, bo coś grubszego to my juz od dawne na kibelek :) oczywiscie na podróz załozyłam jej pampka i na noc i na poludniowa drzemkę tez jej zakładam,ale uwazam,ze i tak jest ok. W dzien lata w majtach i zawsze woła siusiu.Cieszy nas to przeogromnie:happy:;-) obym nie zapeszyła.

anineczka co z Twoją łepetyną?:sorry2:

aaa witam nowe foremki :tak::happy2:

ja dziś nie dołącze do leniu...ujących.Pęda miałam od rana.Ale tak jak Tichonek napisała- i ja tam mam,ze praniem sie zawaliłam a tylko jedną noc nas nie było:dry: tez tego nie kumam.No i pytony sie rozmnozyły :sorry2: Teraz mała ineczka i czekam na G i obiadzio jakiś.

...dzien jak codzien...dzien po dniu....:-D:-D

A nie wiem.Przy każdym ruchu boli.Tak więc jest pretekst by nią nie ruszac.

A oglądam zdjęcia i zastanawiam się nad ludźmi... :baffled::-D:-D
www.naszaklasa.blox.pl

Margaritko no to gratulacje dla Nicoli.Ale ona już taka rozumna jak nie jedna 4 latka.Normalnie w szoku byłam,jak po powrocie spojrzałam na suwaczek i ona zaledwie 2 lata skończyła.
Mój Matt przy niej to dzidziuś :szok::szok::-D:-D

I ja dołączam się do życzeń dla Wiktorka!!!!!!:happy2:

Ja też mam lenia, ale u mnie to ostatnio norma:zawstydzona/y:

Ja tez sie dolaczam bo zapomnialam.Wszystkiego najlepszego Wiktorku!!!

A co do lenia..no coz..chyba nam wolno?

No len nie len posprzatalam dol chalupki i zrobilam obiadek.Dwa prania.wiec chba nie jest zle.Choc glowa boli to jakos sie trzymam.Z jednego sie ciesze ze przedwczoraj w koncu doszlam do ladu z praniem i prasowaniem bo juz sie skladowisko zrobilo w pokoju na gorze skladowisko.(Andzulna i Agusiek tak mi wstyd bylo,bo ja taka porzdnicka jestem a tam takie skladowisko,a ze wozek ogladayscie mialyscie ta przyjemnosc mnie zawstydzic...

anineczka-ja tez chce zdjecia,please..Wszystkie;-) madbebe@gmail.com. Co do NK-maja ludzie chore dzieci,wiesz jak to jest;-) A Ty tez migreny?czy jakies inne bole?a ktora czesc glowy Cie boli?
gastone-oby Cie juz takie silne bole nie dopadaly...
Margaritta,Tichonek-dzieks :-)
frog-to ja chyba ostatnia-milosci,milosci i jeszcze raz szczescia! :tak:

Ok madbebe,będą zdjęcia wieczorkiem.

A na szczęście nie mam migren.Ło matko na całe szczęscie :-D
Moja ciotka je ma.Ale ona to chyba przechodzi jak nikt.Jak ją dopada to wszyscy muszą wyjśc z domu,ona mokry turban z ręcznika na głowę zakłada,wyłącza wszystkie urządzenia z prądu (bo nawet to przyprawia ją o ból głowy) i leży tak w ciemności z miską koło łóżka bo przy okazji wymiotuje.

A ja? M mi mówi,że mnie przewiało,a to są takie momenty bólu,prawe oko i góra głowy.Zwłaszcza jak się schylam to łupie.
Ale już przełamałam się i dół posprzątany.Zaraz dzieciaki zjedzą rosołek i lecimy na górę sprzątac :-)

Ticonek,Dyta dzieki za fotki:tak:
Jakies grupowe poprosze :tak:
Anineczko jesli mozna to ja tez chce fotki od Ciebie ewelinazielinska86@wp.pl
Nie zazdraszczam bolu glowy....mnie z rana pobolewala ale na szczescie jest ok.
Ja wczoraj zrobilam 2 prania a 3 lezy w pralce i nie mam jak wyciagnac,chociaz misiek spi juz prawie 2h:sorry2:
Byl m na obiedzie bo jego szef w Turcji i kolega na kawie i wlasnie sie zawinal...a teraz nie pojde bo Szym moze w kazdej chwili wstac:dry:

Znow mnie prawy bok boli i podbrzusze i zastanawiam sie co to?:dry:

Asieo fajnie ze Ania zadowolona:tak:

A ja przez tego mojego zloma nie moge wejsc na farme:angry::angry::angry:

Jak ktos chce ogladac powtorke "M jak Milosc" to za 15min bedzie-tpo tak dla przypomnienia bo sama bede ogladac;-)

reklama
Do góry