reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam laski moje wy kochane:)
Juz po pracy, ale mi sie dobrze spało w swoim łózeczku:) Oli jak tylko wsiadł do auta w Cashel zasnął i obudzil sie w Galway , miał tyle wrazen zmeczony byl na maksa.Zreszta my tez. Weekend był super!!!!
Ogladam M jak milosc bo wczoraj mnie ominelo:/
buziaki

reklama
Witam!
Gastone, ja znam dwa takie sklepy w Galway... jeden na shop street, a drugi na Tuam Rd

O co chodziz tymi lotami?? odwołane??
Lubiczanko, a wy samolotem lecicie do tej Bułgarii??
Myslisz ze znajde je sama?A jakas dokladniejsza troche lokalizacje?ciut ciut??
Gastone[/B]-pieluchomajty sobie zakup-wygodniejsze to niż nocowanie w wucecie:))))

Dobry pomysl ale ryzykowny,jeszcze sie przyzwyczaje i tak mi zostanie:baffled::-D:-D:-D

gastone-jeden jest przy rzezniku na liosban industrial estate (tuam rd),rzeznik po lewej,to po prawej-ten sam budynek(skrecasz w lewo jadac z miasta,przy AIB,jedziesz prosto w dol,w lewo na luku,prosto i w lewo na kolejnym luku-tam jest znak 'rzeznik' z reszta);2gi jest..-wiesz gdzie jest Kieran Farrell-wulkanizacja?-tak pod gorke,w prawo,zaraz za stacja esso na tuam rd...wiec wjezdzasz pod gorkei nie 1sza,jak do farell'a,ale 2ga w lewo i zaraz po prawej stronie;3ci jaki znam jest na przeciw second handu na tej samej ulicy,co ppsownia.Idac od niej w strone shop street'a,po lewej stronie;wejscie pod katem do ulicy-tam ludzie oddaja niepotrzebne meble i mozna je kupic za grosze doslownie,bo to na cele charytatywne bodajze..Wiecej chyba nie znam.Jak niejasno wytlumaczylam ,to pytaj ;-)

Ostatnia edycja:
Witam i ja:-) dziecię drzemie, a ja ogarnęłam szybko chociaż część chatki i nawet obiad zrobiłam:sorry2: normalnie nie poznaję siebie:-D
zaliczyliśmy basen - początek trochę marudzący (w końcu 3 miesiące przerwy:baffled:) ale potem, to nie mogłam go z wody wyciągnąć. uhahany jak nie wiem co:-D a jakie odgłosy wydawał - aż ludzie na nas cały czas się lampili i gadali "lovely boy":-D boszzz... a ja założyłam jakiś strój, który ma cekiny i koraliki na cyckach:sorry2: no i moje dziecię miało czerwone plecki i brzuch - pewnie sobie ludzie pomyśleli, że coś mu robię:baffled: e tam...
Lubiczanka - dzięki za fotki:tak: i życzę cały czas takiego humorku - może udzieli się innym Foremkom:sorry2:
Anineczka - yyy nie powiem "głowa do góry" po po głowie dostanę - więc może prześlę i swoje pozytywne fluidki:sorry2:
Karolinanicola - powodzenia jutro
Aga2010 - gratulacje:-)

a co do lotów - to ja już nie mam pytań i nerwów:angry: - codziennie śledzę wiadomości i stronki internetowe - mam jeszcze tydzień:baffled:

Hello:-)
Ja rowniez chcialam podziekowac dziewczynki za wczorajszy dzien-bylo superowo.W koncu wyrwalam sie z domu,humorek sie poprawil,dziecko sie wybawialo...juz w drodze powrotnej zasnal na siedzaco w samochodzie.Frog kochana dziekuje za podwiezienie:tak:A co do tych lotow to mam nadzieje,ze nie odwolaja,co prawda ja nigdzie nie lece,ale moi wspollokatorzy maja leciec do Pl,wiec ja sie cieszylam,ze chociaz przez "chwile"bedziemy miec wolna chatke a tu teraz nie wiadomo:crazy:

Gastone-racja-do dobrego szybko się człek przyzwyczaja
Sylllwiaaa-ja zwlekam z praniem,bo wciąż mam nadzieję,że jutro pogoda dopisze i będę mogła rozwiesić na dworze:)a ze trzy (o ile nie więcej)się uzbierały
Andzulina-no staram się jak mogę,przesyłam te fluidy i ciężko idzie-choć może nie?
A moje Kochanie wróciło o 5tej do domku i jestem jeszcze bardziej uchachana-i głodna też,bo od śniadanka(jogurt i baNAN)nic nie jadłam:/

reklama
Do góry