Witam laseczki
Ja oczywicie po pracy padam, pojechałam do Tesco bo maja fajne promocje na rzeczy do szkoly i kupilam Olivierowi lunch box z Toy story, były tez Ben10(Didi z mysla o Albercie

Kilka rzeczy kupilam i do domciu.
A tu L mnie zaskoczył bo mówi że w pracy byl rano(kolega po niego zadzwonila) załapał sie na part time do Musgrave blisko nas, ale sie ucieszyłam po tak długim czasie bez pracy zawsze cos. Przynajmniej ruszy dupe z domu, a nie wiecznie te zdjęcia i fotografia hihimoze cos schudnie

Wziełam prysznic wracam do pokoju a on chrapie to fest... i no i do was zagladam
Gatulacje dla Justysi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anieczka super że sie wyszalejesz na weselu.
Witam nowa mamusie.. napisz nam cos o sobie

)
Zgaga super sobie radzisz i masz czas dla nas
Larcia życzę Ci wiecej takich pozytywnych dni a mniej stresu

)
Ja też uważam że przy zwierzaku i dziecku trzeba o wiele bedziej uważac, ja mimo wszystko nie ufam zwierzętom(chyba za dużo sie naoglądałam tragedii)
Lubiczanko do Ciebie jadąc to wstyd ciasto przywozic bo wymieka przy twoich zajebistych babeczkach i bułeczkach

)
No ja mam off wt i śr ciesze sie jak bedzie pogoda to może pojedziemy pod namiot z prowiantem i grillem ze znajomymi , znalazłam super miejscówe- jest tam pieknie

Miłego dnia życze