reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

hej;-)

wiesieńka tobie pewnie chodziło o to ze dodatkowy dochód powinien byc pod tym prawidłowym,tygodniowym dochodem ale na jednym peyslipie??:tak:ja tak miałam jak dostaliśmy bonus na święta:-)

miłego dnia:tak:

reklama
Witam

Macie czasem tak,że nie możecie zasnąc przez gonitwę myśli?
No masakra jakaś :eek::confused2:
No i się później człek budzi o 8:15 a dziecko za 15 minut powinno byc w szkole :sorry:
Na szczęście tatuś się szybko zebrał i dziecko odstawione na pobieranie edukacji :laugh2:
Ale ja idę do wyra.Matt śpi to się jeszcze zdrzemnę :tak:

Didi wróc na wątek sondy proszę bo coś tam dopisałam :zawstydzona/y::sorry:

dobra idę pod kołderkę :-)

Witam:)
Kasiuleczka-no patrzta no-kolejna na diecie!!!A z czego jeśli mogę wiedzieć Ty dziewczę chcesz się odchudzić????????Mnie nikt nie namówi na abstynencję słodyczową:/
Kamcia-faktycznie czajniczek-dzbanuszek śliczny:)
Wilwia-no-wreszcie dobre wieści-i od razu weselej :)Cieszę się z Wami:)
VikamciaG-gratuluję kolejnego ząbka:)
Wiesieńko-nie ważne gdzie tam zapisali kaskę-wazne,że jest:))))
Misia-ach ten dziadek...Ale chciał Dziecku sprawić radość:))))
Miłego dnia Dziewczynki:)

Hejoo z rana laski :-) zaraz się do przedszkola zbieram ale zdążę cosik naskrobać ;-) Witia dzisiaj pobudkę o 6 zrobiła ale tatuś włączył mu JimJam i mieliśmy spokój przez następną godzinkę:zawstydzona/y:;-) a i ja chyba nie długo na Dukana wskoczę choć ja tak uwielbiam jeść no ale dla dobrego samopoczucia przydałoby się troszku zrzucić :confused2: a mam z czego :confused2::sorry:
Głosik na moda oddany :tak: zmykam bo zaraz się spóźnimy ;-)

Hej dziewczyny, zajzalam na chwilke, zeby was podczytac troche:tak:, ale tyle produkujecie, ze ciezko spamietac co ktorej odpisac:szok:.
Zuzienka spi, malo placze, jedynie przy zmianie pieluchy:confused2:. Ogolnie po kazdym karmieniu zasypia u siebie w lozeczku:-), ale raz na caly dzien nie da odlozyc sie do lozeczka. trzeba ja troche potulac, pokolysac tak z godzinke czasem wiecej;-), a potem znowu ladnie spi:-).
Ale juz wiecej jej nie chwale bo jeszcze zapesze i sie popsuje moje slicznosci.:-D

Glos oddany

A oto moja Zuzienka:

Hej mamcie.Dziec odprawiony do przedszkola,laski sie bawia a ja nrzie sie lenie bo zaraz do roboty.
Asienka jaka ta twoja Zuzia malenka..Trudno mi uwierzyc ze moje pocieszki jeszcze 5 miesiecy temu byly jeszce mniejsze.

Pauletta ja tez mysle nad dieta,a od wczoraj wzielam sie za cwiczenia.

dziendobry
musialam duzo nadrabiac z czytaniem Ale sie rozpisalyscie wieczorem :szok::szok:

Ja nie wyspnana Koszmary jakies mialam i spac nie moglam

ewelscia86 gratuluje i trzymam kciuki zebys uporala sie z nalogiem raz na zawsze

anineczka ja od kiedy patryka piersia nie karmie to pale znow (jak si edowiedzialam ze jestem w ciazy odrazu rzucilam) I chyba nie rzucam tzn ja uwazam ze nic na sile i jak mi sie zachce to ide na ogrodek Pamietam ze jak prubowalam rzucac to mi wcale na dobre to nie wyszlo Ale jesli chcesz rzucic to zycze powodzenia;-):tak:

wilwia gratuluje i oby mieszkalo wwam sie dobrze

gastone dobry pomysl z tym klubem mam tutaj w naszych okolicach Zajmij sie tym jak juz dasz rade:tak::tak::tak:

misia83 pewnioe cie to nie pocieszy ale ja w ciazy przytylam 32kg :crazy:

nie pamietam co komu jeszcze chcialam napisac......... wybaczcie

milego dnia

reklama
KAMCIA i wszystkie mamy z GALWAY i okolic bardzo was zapraszam juz od poniedziałku bedziemy działac na full od 10 do 20:30 przepraszam że odsyłam was na strone ale napisalam w innym temacie o szkole rodzenia i dostalam niemiły mail od moderatora ze reklamuje własna firme

Oczywiscie możecie przyjśc zapoznac się z miejscem programem dzieci sie pobawią my napijemy kawki albo herbatki i porozmawiamy ,jestem otwarta na kazde nowe propozycje wykorzystania klubu więc mozecie śmialo proponowac i nowe rozwiązania i zmainy jak juz pisalam to ma byc NASZE miejsce więc możecie miec udzial w jego tworzeniu wystarczy zadzwonic że jedzieci po prostu

Bardzo chetnie tez przyjme zabawki gry polskie ksiązki czy cokolwiek macie niepotrzebnego w domu a co moznabybyło wykorzystac do zabawy i nauki

goraco pozdrawiam i zapraszam Bożena

Do góry