reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Jedziemy do Swords po nowy net bo ten cos szwankuje

Moniadan pisalam na watku ciazowy,zle wyniki mi wyszly i 3 tyg przed porodem kaza mi brac leki straszac anemia

Tichonku mi chodzilo tylko ze przenosisz w zadnym wypadku nie zycze Ci aby dziecko mialo jednen punkt

Ide sie szykowac ,takze milego dnia zycze

reklama
Dzień Dobry:-)dziewczyny.
Moniadan to super ze do Polski jedziecie,my to dopiero w grudniu lecimy do Polski.
Tichonku Ty jeszcze w domku-masakra.
Aniaa83 lepszego humorku życze.
Ja siedze i oglądam Na Wspólnej powtorke z wczoraj.
Pogoda sie zapowiada ładnie widze,słoneczko świeci.:-)
Miłego czwartku.

Aniaa ja wiem;-):tak:A mnie o to,że przenosić to ja rozumiem ale nie tyle czasu co Radka:no:
Moniadan lepiej zapytaj czego nie próbowałam:-D
Wczoraj czytałam,że dużo dziewczyn olej rycynowy pije na wywołanie:eek:Ale tego nie będę próbować:no:

Gliwa, dopiero za 1.5 m-ca jedziemy, ale na całe wakacje :-)
Tichonek, moze dzis na wizycie coś poradzą
A to Radek przez przenoszenie dostał tylko 1 pkt?
Aniaa nie matrw sie, jesli przepisali leki to weź je, przeciez to dla waszego zdrowia, głowa do góry ;-)
ok ide sprzątac i tworzyc jakiś obiad

Moniadan tak,bo przez te 11 dni łożysko się przestarzało do tego wrosło się w macicę (ale tego kiedy się wrosło to nie wiem:sorry:) i nie dotleniało dziecka jak trzeba:-(Nawet GP tu mi mówiła to samo,że to jest pewnie przyczyna i żebym sobie nie dała przenosić tyle czasu tym razem:sorry:

Albo może bardziej jak słonica:-D:-D
W sumie to mogliby mi tam cos pogmerać dziś ale nie liczę na to:sorry2:Przygotowana do zajęć jestem,właśnie z łazienki się wyłoniłam:-DŁysa
embarrassed.gif
laugh.gif

Taddaammmmmmmm :-):-):-):-) dziś mój synek przechodził cały dzień w jednych spodniach, zero wpadek :tak::tak::tak: szkoda, że nie ma tańczącej emotikonki :-D:-D:-D:-D
Marta to dziadek, że tak powiem wymiatał:baffled::sorry2::sorry2::sorry2: oby się sprawa szybko rozwiązała ;-)

Pauletta gratulacje dla Wiktorka

Tichonku może jeszcze coś się ruszy dzisiaj

Witam
Ania wstala tyłkiem do góry i lewą nogą, tak broi i ryczy, krzyczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:

Didi a czemu i Ty implanta wyjęłaś?:cool2::rolleyes2:
Mnie dziś czeka zaś dłuuugi dzień w poczekalni szpitalnej i normalnie tryskam radością na samą myśl o tym fakcie:dry:
pozbyłam się implanta właśnie ze względu na @ bo z nim miałam takie jakby wcale albo ponad 2 tygodnie albo 2 razy w mies... wróciłam na Yasminelle... i jestem zadowolona...i nie nie nie nie planuje 3 bobaska

reklama
hej kobitki
kurcze cos mi sie przestwilo na forum, czesc mam po angielsku a w postach zamiast polskich liter mam jakies dziwne hieroglify(ze nie moge sie doczytac) wiecie moze jak mam to przestawic?????????????????????????????????? bo ja pojecia nie mam.

Do góry