reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzięki za info dziewczyny odnośnie ząbków:tak:My też myjemy na sucho od 1szego ząbka,ale z pastą dopiero od niedawna. Ja mam z bobini,od 1go roku życia, Bobini Pasta do zębów - opinie, zdjęcia, informacje - bangla.pl ale widzę ze ona z fluorem i zastanawiało mnie, jak ją wypłukać.
Doczytałam właśnie,że jej połknięcie też nie szkodzi dziecku..

Temat wygadania Wikty to ja już może przemilczę..:blink:Szczena opada momentami;-) Tutaj,codziennie przed snem, 'Stefka Burczymuchę' recytuje :blink:-padaka jak tworzy czasami :-D

anineczko
-3mam kciuki za Antka i..za Ciebie:blink:
lubiczanko-gratki grzecznej córci!Oby tak dalej:tak:

reklama
Madbebe-ależ masz zdolniachę w domku,wow
Aaniu,Gliwa-a dziękuję...Czujemy się znakomicie.Naprawdę kazdemu zyczę oby tak dobrze się czuł po porodzie...Domisia potwierdzi chyba,bo złote Dziecko...A tak się martwiłam,że skoro Trójeczka jest taka grzeczna to na bank czwarte bedzie diablątkiem;)))
Aaniu-no co Ty powiesz?Ja jakimikolwiek liniami bym nie latała zawsze z dziećmi pierwsi wsiadamy-no szok:/
Katrina-i oby tak dalej...Dobrze,że chcecie utrzymywać kontakt ze soba:)

Hej

Lubiczanko no wczoraj została przeczytana książeczka o Franklinie i szpitalu,młody przetrawił i chyba jest ok.Pyta i odpowiadamy zgodnie z prawdą,nie koloryzujemy.To już jutro :sorry2:

madbebe dziękuję :*

Tabasia pytałaś o łożysko,tak więc nie jest przodujące na całe szczęście ;-)

No i nie wiem co jeszcze,łapię chyba już stresa....
Idę pomóc M bo chłopakom malujemy pokoje i trzeba wszystkie naklejeczki,które sobie Antek ponaklejał na ściany pozrywac,a on niestety naklejał wszystkie,też takie,które się nie nadają na ściany :no::baffled:

Aha Dominisia Lubiczanki to przesłodka kruszynka,eeeeh na rączkach ją trzymałam :rolleyes2:
Takie maleństwo słodkie.:tak::tak:
A koleżanka to nie wyglądała jakby 6 dni wcześniej rodziła...fit i wogóle ,chciałabym się tak czuc i wyglądac po porodzie jak Lubiczanka :sorry2::blink:

Ostatnia edycja:
:-)
anineczka powodzenia jutro, oby wszystko sprawnie i bezbolesnie poszlo u Antka :tak: a TY sie tak nie stresuj bo to nie wskazane w Twoim stanie ;-)
Lubiczanka super ze corcia taka grzeczna oby tak dalej :tak:

dziewczyny ale macie madre dzieciaczki, ciekawe jaki moj bedzie bo cos czuje ze diabelek:-D oby sie w Tate nie wdal :-p(jesli o komputery chodzi i DJ-owanie) bo tego nie scierpie, jeden wystarczy:confused2::cool2::yes:

obiadek nastawiony, maly spi, chyba se kawe trzasne bo jakas zamulona jestem :confused:

Ania83 to fakt, burakow nie brakuje. Ja pamietam jak lecielismy z Krakowa, Alex mial 4 miechy, lalo jak z cebra, a nikt nie przepuscil do samolotu, dopiero Irlandczycy nas wypatrzyli i zawolali, zebysmy przeszli!
Anineczko to dobrze, ze nie przodujace :tak: Ja rowniez trzymam jutro kciuki za Antka i za Ciebie! Wyobrazam sobie co przezywasz... Bedzie dobrze kochana!!
Asienko my tez mielismy ta paste, ale przez chwilke tylko. Ona chyba z fluorem jest jak dobrze pamietam...
Lubiczanko to widze, ze dzieciaki sie swietnie bawia :-) super wakacje!!

My bylismy w tym akwarium, Al srednio zainteresowany, ale ogolnie wypad fajny :-) Teraz spi, a ja zrobilam gulasz, jak wstanie zjemy wszyscy i do miasta, a pozniej na basen. I dzien zleci...

Ostatnia edycja:
reklama
Gliwa-tożto skarb w domu masz nie męża...Gdyby tak mój J się dał namówić na gotowanie;)
Aureliamarcel-ścierpisz,ścierpisz-jakichkolwiek by nie miał Twój synek zainteresowań kto jak kto,ale Ty go będziesz jeszcze wspierać:)))
Tabasia-podejrzewam,że na Alku większe wrażenie zrobiłaby jakaś farma-gdzie można zwierzaka dotknąć...ale fajnie,że od najmłodszych lat poznaje"różne światy":)))
Anineczko-aż się zaczerwieniłam normalnie;)A zięciusiowi buźka od Dadzi-powiedziałam jej,że był(mina jak zbity pies),i że przed szkołą się napewno zobaczą(od razu uśmiech od ucha do ucha)
A my dziś pierwszy spacerek zaliczyliśmy...niestety przykrótki,bo mżeć zaczęło-a teraz to i pada:/

Do góry