reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
AsienkaM moja tesciowa czasami lubi cos namieszac. miala podac maila zeby wyslac jej odprawe (podawala 5 razy, kazdy inaczej) z czego odprawa poszla do kogos innego :wściekła/y: a potem podawala dane na odprawe i tak do konca nie jestesmy pewni czy dobrze podala, i sie tak zastanawiam czy na lotnisku we wloszech nie utknie( z tamtad leci, bo tam pracuje). a wtedy bedzie placz:szok: leci pierwszy raz samolotem wiec....

hej
powiedzcie mi co myślicie bo Szymek miał 39,2 st gorączki dzisiaj i nie wiem skąd sie to wzięło???bo innych objawów narazie brak:/:/

ewelcia,lubiczanka są wyniki,podobno jakąś starszą babke wybrali:/:/ co kipsko śpiewala więc chyba szans tam siostra nie ma:-(
a tu nowy kawałek
Kanał użytkownika AAcovers - YouTube
i wogóle jak ktoś by sie nudził to AAcovers na youtube:-)

dzien dobry :-)
my dzis pospalismy do 8.40 :-) dziecie wciaga chlebek z dzemem, a ja kawke spijam.
pogoda dziwna, raz słonce raz deszcz :baffled:
Marta hmmm ciezko powiedziec, mam nadzieje ze sie nic nie wykluje :tak:

ano zakrecona mam Tesciowa :rofl2:

milego dnia

Ostatnia edycja:
Marta mysle ze to moga byc zeby chociaz moj kacper tez potrafil miec goraczki przez kilka dni a pozniej sie okazywalo ze to szkarlatyna albo zapal;lenie jamu ustnej oby sie szymkowi nic nie wyklulo;)
dziewcyzny mam prosbe czy macie jakies programy do zdjec chcialam zrobic chlopakom takie zdjecie zeby byly dwa zdjecia w jedym zdjeciu,moze mi ktoras pomoc bo ja to jestem zielonaw te sprawy:zawstydzona/y:

Hejooo!
Szymko moj znow wstal o 8:30 i nawet jeszcze z pol godzinki polezelismy:)
No,wlasnie nie wiadomo jaka ta pogoda,wiem ze zimno ale widze ze slonko coraz bardziej swieci,wiec moze bedzie cieplej i pranko na dwor wywale..;-)

Milego dnia zycze..

reklama
Witam

Renni to my dziekujemy za goscine i zapraszamy do nas :-)

Barmanko to tak jak i u mnie J pracuje na zmiany i nawet jakbym chciala isc na aerobic to d..a bo nie mam z kim dzieci zostawic

Lubiczanko jak tam samopoczucie?

Milego dnia

Do góry