reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Na razie są tylko zapisy, bo żeby taką grupę otworzyć trzeba mieć jakiś tam stopień Childminder ukończony i ponoć właśnie kogoś takiego nie ma i dlatego grupa na razie nie powstaje. Tak coś Olaf tłumaczył, bo chętnych dla grupy przedszkolnej jest sporo i ponoć miejsce też jest. Jakieś biurokracje stoją na przeszkodzie, także może coś ruszy niedługo.

Mam nadzieje ze cos sie ruszy

A co do spotkania wychodzi 12-13 ze ma wolne,a czy tak jest faktycznie to nie wiem bo czasmi jest tak ze moga do niego zadzwonic ze np ma isc do pracy takze na dzien dzisiejszy nie powiem kiedy dokladnie na 100% ma wolne a z dwoma smykami nie usmiecha mi sie zreszta Tichonku wiesz jak jest Nacia w miejscu nie usiedzi :-)takze Renni Asienko dzieki za pamiec ale nie wiem czy dotre

reklama
Tichonku daj mi meila na priva to Ci wysle:)ale nie teraz tylko troszke pozniej ok?
Kolezanka przez misiac schudla 10kg:szok:i kg nie wrocily ...
Fajna jest bo dzielisz na kolory..tez bylam zdziwiona jak mi powiedziala ze dieta nazywa sie kolorowa...;-)

chatke posprzatalam,obiad sie gotuje,mlody maluje,pranie wywalilam na dwor i drugie sie kreci
Zimno jak diabli,ale sloneczko andal swieci...a z 15min temu nawet deszczyk popadal:baffled:

Witam mamusie.
Staram sie Was podczytywac,tylko z pisaniem juz gorzej.
Marcysiu dziekuje,ze pytasz;-)Czuje sie juz fatalnie na tej koncowce,zreszta cala ciaza daje mi sie we znaki.Fizycznie ciezko i psychicznie tez jakos-hormony buzuja-niestety na moja niekorzysc.
W sobote ma w nocy przyleciec mama,chcialabym wytrzymac,choc dzis tak mnie tam boli w dole,ze nie moge chodzic.Czuje jakby dzidzia zeszla bardzo nisko.I tak sie zastanawiam czy jak bedzie tak caly dzien,to nie jechac do szpitala.Skurczy nie ma,ale ten bol i niemoznosc chodzenia mi bardzo dokucza.
Od kilku dni wlasciwie leze na kanapie a Tobi sie bawi sam.Z jednej strony ciesze sie,ze tak potrafi sie sam zabawic jakby rozumial,ze mamusi jest ciezko a z drugiej tak mi jest go zal,ze nie moge z nim robic juz tylu rzeczy:-(Do tego nie daje mi spokoju mysl,ze on bedzie tu w domu beze mnie,pierwszy raz-kiedy ja bede na porodowce.Oh nawet jak o tym pisze to rycze....

"ola" :cool2:

wróciłam ... nie ogarniam .... zimno .... dół... prania ze 6 ... ale- szczęsliwi, opaleni z mnóstwem pozytwnych wrazen. Było przefantastycznie. Ani jednej chmurki przez całe 10 dni i od 28- do 34 stopni- bosko wręcz ! Hotel tak zwany full wypas- mozna się juz nigdzie nie ruszac- wsio na miejscu.

Powrót do rzeczywistości czas zacząć :confused2:

coś tam was poczytałam,ale tak po łebkach.

dla Anusi Asieńki_r samych szczęsliwych chwil :tak:

zdrówka chorującym , dużych łopat do zakopania dołów tym którzy sobie je wykopali, wyschnięcia prania na dworze ( ja przez 2 tyg. nie wyjde na pusty koszy chyba :baffled:)

Do kliknięcia laseczki

aaa Tichonku dzięki za przekazanie pozdrowien dla dziewczyn - szkoda,ze nie zauwazyły ;-)

ewelcia i ja diete ową poprosze :sorry2:
pare kilo wiecej po takim wypasie przywiozlam na sobie :confused2:

Biola dokladnie tak jak napisala Tichonkowa:-)

Margaritta super ze wypoczelas i ze zadowoleni jestescie to najwazniejsze
Mi sie marza takie prawdziwe wakacje jak wszytsko dobrze pojdzie to moze po Nowym roku polecimy na takie wszytsko zalezy czy J dostanie wolne

reklama
Do góry