reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Dranissiomo szkoda, że nie mówiłaś, bo kupiłabym tutaj i potem ci wysłała, zresztą ja sama też nie pomyślałam:cool2:

baby spoko, przeciez zawsze moge rodzinke poprosic ;-) Ale dzieki :-) Nie bedziemy sprowadzac tego z pl, bo za duzo zabiegu, znajde cos tutaj, albo jak radzi lubiczanka zakupimy u ksiedza, moze nie zedrze :cool: ;-)
A tak w ogole, to udanego lotu, bo jeszcze chyba nie lecisz ;-) Nie wiem, jak w Dublinie, ale u mnie jest super slonko, wiec pogoda super! :tak:

Madbebe powiem Ci że oglądam chaty od dłuższego czasu i są swietne domki tylko za Galway, także w końcu trafi sie coś super:)

racja, tez szukamy chatki i same fajne sa gdzies na obrzezach, albo za Galway... :wściekła/y::-(

U nas super pogoda, a Maluda wlasnie ma drzemke, ale potem jak w dym walimy na spacera... Szkoda marnowac takiego dnia na siedzenie w domku ;-) Tylko juz mi sie nudzi to lazenie w kolko ta sama trasa... :confused2::confused2:

reklama
hejoo!
Pralka zakupiona:-)
Anineczko kupilismy Zanussi-biala,bo czarne tylko Beko byly i Busha w Argosie...Busha nie znam a Beko to taka se firma....mialam na poprzedniej chacie i nie bylam zadowolona...
nie moj dom,nie moja pralka,wazne ze bede miec w czym prac...:)
Nie no,ten hydraulik jakis nie powazny:no::no:masakra...
Tichonku na bank bedziesz zadowolona z tego fotelika,mialam identyko:)cena super,ja swoj za 60e sprzedalam;-)

lece obiad robic..dzis kotleciki rybne...nie wiem tylko jaki sos do nich zrobic?
jakies propozycje?

pospalismy dzis do UWAGA 9:30:szok::szok::szok:ale Szym w nocy sie krecil i nie spal dobrze,a tym samym ja z nim...kot [przylazl kolo 6 na gore i szym myk z lozka i z kotem zaczal sie bawic na podlodze:sorry2:

Tichonku to dobrze że sufit Ci wysechł,super Ci się trafiło z fotelikiem.:tak:
Ewelcia zakup widze udany:-)oby Wam słuzyła pralka.
Baby udanego lotu.
Igorek sie obudził,zjadł buteleczke i sie buja.Zaraz kawke sobie zrobie.Pozniej moze na spacerek sie wybiore.

Witam :-):-)

Gliwa lepszego humorku zycze
Ewelcia oby Ci sluzyla pralka :tak:dlugo
Lubiczanko pikeni wygladaliscie,buziak dla corci i buziak dla Ciebie na imieninki:-)
Barmanko zdrowka zycze dla Was!
AsienkoM graki dla Zuzi,Nacia tez szybko zaczela siedac na nocniczek
Tichonku przyko mi z powodu Twojej kolezanki...Obyscie szybko znalezli jakies mieszkanko
a swoja droga ja jestem sama z dziewczynkami w Polsce:tak:J z nami nie przylecial

Baby szczesliwego lou

Lot minal spokojnie usmielam sie z Naci bo jak ladowalismy mowi do mnie ze ucho jej nie dziala:-Di ze nie slyszy pozniej sierdzila ze uszko jej sie napawilo.
Dziewczynki zdowolone Babcia tez zadowolona Mama zrobila nam niespodzianke i wziela tydzien wolnego:tak: jestem mega zadowolona:tak:
Pogoda piekna slonko swieci normalnie polska zlota jesien ;-)
Nic uciekam dalej

Pozdrawiena z warmii i mazur :-)

Lubiczanko- nie no,przed wiosna sie nie ruszamy. Jak nie ta chata to inna ;-)
w miastach zawsze jest taki sam układ pomieszczeń wewnątrz,co mnie osobiscie drażni. No ale jak mówię,cos za coś.

Miłego dnia!

Witam wszystkie mamusie obecne i przyszłe.Jestem tu nowa mam na imię Dorota mieszkamy z mężem i synem 9 letnim Jakubem w Navan Irlandia od 5 lat ,spodziewamy się w grudniu córeczki :happy2:
Może któraś z was mieszka blisko lub jest z Navan.

reklama
Do góry