reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko zamartwiam sie jedna sprawa.Ale mam nadzieje ze bedzie dobrze.
Asienko wiem na jakiej ulicy tylko niewiem jaki nr.domu.Najlepiej gdybys mi podała nr.telefonu.Wtedy bym do Ciebie zadzwonila jak bym szla do Ciebie.Napisz mi na prywat.telef.
Dobra zmykam.Ide sie ubrac i smigamy do Tesco.

reklama
Witajcie
Dzięki za życzonka zdrówka dla Alinki - juz jest prawie całkiem dobrze - teraz dla mnie zdrówko proszę.
Reakcja łańcuchowa - Alinka zaczęła, mąż do Niej dołączył, teraz kolej na mnie (niestety). i Weź i sobie pochoruj spokojnie....

Witam.\Zdrowka zycze wszytskim chorujacym:)

Gliwa nie zamartwiaj sie bedzie ok:)
Tichonku ze tez znow to wrocilo:baffled:mam nadzieje ze szybko sie tego pozbedziesz:)
Aurelio i jak tam,mlody dlugo lezal jeszcze?

no i wiecej nie pamietam:sorry2::baffled::zawstydzona/y:

aaa Asienko.R gdzie ta pogoda sliczna?u mnie dosc zimno:baffled:....nawet na spacer z mlodym nie chcialo mi sie wyjsc,ale mlody zajas sie sam soba a ja moglam w spokoju chate ogarnac i obiad zrobic:)
Na spacer pojdziemy pozniej....

aaa Asienko.R gdzie ta pogoda sliczna?u mnie dosc zimno:baffled:....nawet na spacer z mlodym nie chcialo mi sie wyjsc,ale mlody zajas sie sam soba a ja moglam w spokoju chate ogarnac i obiad zrobic:)
Na spacer pojdziemy pozniej....

U nas ładnie, taki lekki mrozik nie mrozik:-p:cool2:, ale słoneczko świeci

Zjedliśmy obiad, młoda siedzi, przypomniała sobie o Kubusiu i Hefalumpach i ogląda:cool2:, a mamusia ma odrobinkę spokoju, bo ona jak zaczarowana na tej bajce siedzi:-p

Witam

dziś o 13 miał byc hydraulik...monotematyczna jestem :-D
stroje halloweenowe pokupowane dla chłopaków.
siedzę i odpoczywam,dziś nawet obiad w całości kupny był.nie mam sił na stanie przy garach :dry:

Julia nie da się online sprawdzic wyników,pójdzie do Twojego GP,może zadzwoń tam i zapytaj.Ale możesz jeszcze poczekac kilka tygodni. :sorry2:

Heja
Julia zadzwoń i się dowiedz ja czekałam 4 tygodnie.
Anieczko kopnąć go dupe i weżcie sobie swojego hydraulika.
JA dziś z Olim piekłam ciasteczka na Hallowen pół dnia ale dobre wyszły:) Didi a ty jak twoje też już upieczone??:)
Dziewczyny czy wy już szykujecie dynie , czy jeszcze za wcześnie??

Kamcia u mnie dynia straszy od wczoraj :-)

A hydraulik ma czas do jutra,problem w tym,że on posiada wszystkie sprzęty do wymiany (nową baterię) i nie wiem czy landlord odzyska,ale mam już serdecznie dośc,zwłaszcza,że ma naprawic kaloryfer w pokoju gościnnym...obyście nie pomarzli w niedzielę w nocy :sorry2:

A paluchy piekłaś??
Przywieź :-p;-)
Ja też kupiłam jak Kasiulka formę do babeczek w Lidlu,czekam na przepis od Lubiczanki na babeczki :cool2:

Didi to już wieki nie widziałam tutaj :szok::-p

Witam

dziś o 13 miał byc hydraulik...monotematyczna jestem :-D
stroje halloweenowe pokupowane dla chłopaków.
siedzę i odpoczywam,dziś nawet obiad w całości kupny był.nie mam sił na stanie przy garach :dry:

Julia nie da się online sprawdzic wyników,pójdzie do Twojego GP,może zadzwoń tam i zapytaj.Ale możesz jeszcze poczekac kilka tygodni. :sorry2:
podejde spyatm u Gp mowila ze 4 tygodnie oczekiwania tak jak napisala Kamcia wiec juz minely ,cholerka czlowiek sie martwi:-(

reklama
helloł

anineczko sęk w tym,ze podkład do babeczek lubiczanka miała gotowy :-p tylko "środek " dorobiła:tak: ale nic straconego- zawsze mozesz upiec babeczki tez :-D

ja dziś zakupiłam dynie taaaaaką dużą - G ma wycinac,ale ma 1000 innych zajęć:dry:

zdrówka dla wszytskich i miłego popoludnia;-)

Do góry