reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
O kurczę,Anineczko ale Matta wzięło:szok:A w niedzielę wcale nie było po nim widać,że coś go bierze:no:Tak się ładnie bawił...Zdróweczka dla niego:tak:

...Tadam!!!Żywa reklama:-D:-D:-D...No przecież nie mogłam się powstrzymać:-DNie byłabym sobą:-D:-D:-D

Załączniki

• SDC15505a.jpg
    SDC15505a.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
A my po spacerku dość długim,fajniutka pogoda az sie miło spacerowało.:-)Teraz odpoczywam i spijam kawke,Igorek śpi dobrze mu służy świeże powietrze.
Anineczko zdróweczka dla synka życze.
Tichonku ale super Mateuszek ma body,tak jak piszesz reklama musi być.
Miłego popołudnia.

Hejka dziewczyny. Mam pytanko czy dostalyscie pieniadze z chb dzisiaj???
bo ja nie:baffled: i sie zastanawiam czy to przez bank holiday czy cos sie zgubilo w moich papierach:confused:

Tichonek swietne body! ;-)

To Wy sprawdzacie swoje konta?? Ja to nawet nie mam pojecia, czy mi cos przychodzi, czy nie? :szok::nerd: A jest taka mozliwosc, ze mogilby nie wyslac? :nerd:

Witam

Anineczko zdrowka dla synka
Tichonek swietne bodziaki :-)

Gastone i jak zamowilas ta masc?czy nie?zdrowka dla corci
Ja jak Lenka miala odparzona pupe to juz na drugi dzien byla poprawa po tej masci

Uciekam dalej,pozniej wieczorkiem jedziemy jeszcze raz na cmentarz

Milego dnia

Ostatnia edycja:
Dziekuje wszystkim za zyczenia...czy kolejne lata beda w szczesciu i milosci to sie jeszcze okaze:-p:-D:-D;-)
Margaritta pamiec masz niezawodna:tak::-)
Anineczko zdrowka dla Matta,to sie biedak rozchorowal:-(
Gastone dla Zosi rowniez duuuzo zdrowka...bidulka:-(
Tichonku mlody wyglada fantastycznie w tych bodach:-D:-Da ten jezyczek na wierzchu to chyba specjalnie...se mysli..ja mam a wy nie:-D;-)

Rano bylo niezaspecjalnie...ale teraz super slonko swieci...:tak:i nie jest zimno z abardzo...

bylismy dzis z mlodym w community center...oczywiscie nie chcial wracac do domu;-)

reklama
witam
wszystkim chorowitkom zycze zdrowia
aureliamarcel napisz mi maila to wysle ci dokładne info na temat TM
my tez mamy całe dwie torby słodyczy
miłego po południa zycze :-)

Do góry