reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Ewelcia-lepszej to raczej na bank nie mam,ale na 100%taniej:-D
Barmanka-woooow-wyglądasz przepieknie!!!!serio normalnie kopara do ziemi:tak:Ale mnie poszczułaś truskawkami-lecę do sklepu:zawstydzona/y:
Miłego weekendu Kochane!!!

reklama
dzien doberek
Ja wczoraj mialam lenia wieczorem, ale dzis od rana juz umylam wszystko w kuchni, gora sprzatnieta, lazienka, drugie pranie sie kreci( pralka naprawiona:sorry:nie bedzie nowej niestety), zupa ugotowana. Po poludniu jak nie bedzie zimno to chce jechac na zakupy z Asia. P w pracy wiec jakos potrafie sie bardziej zorganizowac.
Barmanko - super wygladasz:tak:, a u jakiej fryzjerki bylas? podeslesz namiary, moze i ja cos w koncu zrobie na tej glowie;-):-D
Ewelcia- jak tak piszesz ze musi nabrac mocy urzedowej to niech polezy, przyjdzie i czas na niego;-)a do kiedy te kilogramy chcesz zrzucic?

milego dnia mamcie

Hejo

Barmanko wygladasz super kolorek bardzo mi sie podoba :tak: a moja siostra 26 latek ma
Ewelciu ale sie nasmialam z Ciebie oby Cie szybko opuscil len

U nas ciezka nocka byla Lenusce cos dolegalo ale na zmaine z J dalismy rade,niedawno odebralam Nacie z przedszkola i co sliwe ma :szok: nie wiem jak tak dalej bedzie to chyba zrezygnuje bo jest malo dzieci( piecioro chyba)dwie panie a widac ze sobie rady nie daja:no:przynajmniej na moje oko jak to widze
J dostal ofarte pracy do Szwajcari jakos na poczatku tyg rozmawial z kolega ktory tam pracuje potrzebowali mechanika a dzis z ranca dostal esmesa z meilem na ktory ma wyslac cv praca taka sama jak tutaj na lotnisku widze ze J ma chec a gdzie on tam i ja pojade za nim choc przyznam ze sie troche obawiam jak mielibysmy zmieniac miejsce zamieszkania i wogole wszystko

Zmykam bo mi glowa zaraz eksploduje

Milego wieczorku zycze

Ostatnia edycja:
Aniu wow,ale macie teraz zagwozdke:)wierze ze podejmiecie dobra decyzje dla was:)...tu sie odnalezliscie to i tam dacie rade:)
Pytalas Pani w przedszkolu,jak to sie stalo ze Natalka ma guza?

Wisienko nie wiem do kiedy,chce poprostu pozbyc sie i tyle...mam nadzieje ze dlugo mi to nie zajmie:)

lenia mam,ale chyba mniejszego....Szym dzis na rowerze a ja za nim biegiem...wiec ruch byl i to spory,i tak prawie godzinke...;-):tak:...mysle ze takie cus tez by mi wystarczylo,ale zeby to bylo codziennie...sie zobaczy:rofl2:

Barmanko a Ciebie gdzie wcielo???po truskawki pojechalas?;-)

Aaniu-strasznie mi szkoda Lenusi-no ona się nacierpi:( Mam nadzieję,że dziś noc da Wam obu odetchnąć:sorry:
AsieńkoM-ucieszył mnie ogromnie sms od Ciebie-już się nie mogę doczekać:tak:
A my w cyrku byliśmy(Ewelciu mam nadzieję,że na tym samym,na którym Wy byliście)i...naprawdę supeeeer się wybawilismy-pierwszy raz w cyrku,w którym nie było zwierzaków(oprócz konika,2kucyków i psa)tak profesjonalnie było zorganizowane show.Mam na mysli oczywiscie Irlandie:-p
No a teraz czas na mnie-trzeba zająć się J;)Miłego wieczoru Wam

reklama
Do góry