Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Barmanka-a no pamietam jeszcze te czasy....nie dawaj sie-ani fizycznie ani psychicznie...hmmm-"cipka niewydymka'-uśmiałam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja też nigdy nie miałam 8ki...No moze jak dorastałam
Dzis oficjalnie wróciłam do biegania-wow...ależ mi to szło
Miłego wieczorku Wam
Margaritta..a fuj..wcale nie bylo przystojny,po 40 i jak dla mnie to na alkoholika wygladal...ale to moze tylko tyakie moje wrazenie/..
Aniu,Nacia przedszkolanka pelna geba
Lubiczanko ja dzis stwierdzilam ze chyba tez se pobiegam...moze jutro zaczne,ale jakies nowe dresiki by mi sie przydaly;-)
Witam...
Matt wstał zasmarkany i cherla na mokro,cudownie...
On tak nienawidzi wycierania noska a tu leci i leci,trza co momentNo i ryk co chwilaTydzień na bank go będzie trzymać Barmanko Ty lepiej poproś Anięę nie o to,żeby Twoje wiadomości na GG czytała ale,żeby Cię z listy ignorowanych osób usunęła;-)Ja do niej jak piszę to wszystkie wiadomości dochodząPodejrzane,podejrzane to jest,mówię Ci
A jak się dziś czujesz,jakieś skurcze przepowiadające?
Wczorajsza wizyta landlorda...
Przyjechał z żoną,rozglądali się po salonie jakby pierwszy raz tu byliAle ogólnie jestem miło zaskoczona tą wizytąDogadaliśmy się w ten sposób,że my szukamy czegoś innego,dajemy mu miesięczne wypowiedzenie i bez problemu oddają depozyt bo jak to landlady powiedziała:"brilliant,lovely condition of the apartment"Tzn.chodziło jej,że czysto i nic nie zniszczone bo na pewno nie o czystość ścian Referencje też bez problemu dostaniemy,przynajmniej tak nas zapewnialiP pytał czy ewentualnie można by dać im znać,że coś mamy 2-3 tygodnie wcześniej bo dużo wynajmujących nie chce przetrzymywać mieszkań przez miesiąc i odpowiedzieli,że woleliby jednak miesiąc wcześniej,ale jeśli już trzeba będzie skrócić ten czas to oni chcieliby móc w każdej chwili przyprowadzić kogoś do oglądania mieszkaniaSzkoda tylko,że ten ewentualnie chcący wynająć tę chatę po nas,oglądając,być może się napali a po naszej wyprowadzce niewiele zostanieTu jest masa naszych mebli,telewizor,dywan,my przyszliśmy na tzw.minimum
Tak więc mam teraz jasną sytuację,szukam spokojnie mieszkania,nie na gwałtu-rety
Landlady się moimi dziećmi zachwycałaŻe piękne,cudne i takie tamA landlord próbował być zabawny ale widziałam,że w gusta mojego P nie trafiłChociaż P też z natury żartowniś
P się gościa pyta czy widział już naszego młodszego syna a on na to:"Ty nie wiesz wszystkiego,ale ja czasem Twoja żonę odwiedzam jak Ty jesteś w pracy"
Albo pyta się landlord P jak tam wanna,którą miał fachowiec podkleić bo osiadała...P mu mówi,że szczerze mówiąc,jakby wiedział,że tyle trzeba będzie czekać na fachowca,który tylko silikonem to podkleił to sam by to zrobił...Nalaliśmy wody,wsadziliśmy Radka i wanna zaś osiadła...P mówi,że nie korzysta wcale z wanny,tylko dzieci a landlord na to:"Właśnie czuję,że nie korzystasz"Myślałam,że się P zagotujeZajebiste ma kolo żarty,co?
O 100E nie wspomniał Oczywiście nikt do nas nie oddzwonił w sprawie tych dwóch mieszkańJakaś klątwa czy co?
Witam Ewelcia oj tak pelna geba przedszkolak nie moze sie doczekac soboty :-)codziennie pyta czy to dzis idzie Tichonku to nie tak ze tylko od Barmanki wiadomosci mi nie dochoadza od Gliwy tez czasmi nie dochodzaod mojej siorki tez tak widzisz Barmanka nie jest ta wybrana
Dobrze ze dogadaliscie sie z wlascicielem ale teksty coz pozostawie to bez komentarza
Za tydzien moja siostra z chlopakiem przylatuje ciesze sie jak nie wiem co :-)
Lenka spi juz ponad 3 godziny wstanie to pewnie bedzie bardzo glodna i bedzie sie darla jak nie wiem co
Zmykam konczyc obiad a wlasnie potrzebuje przepisu sprawdzonego na pieczen rzymska ma ktoras :-)