reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Ewelcia-u nas podobnie-jak miło było pójść do szkoły bez deszczu,wiatru i ze słonkiem nad głową;)
Fenix-to zdolniacha jesteś...Ja 5 lat temu na Walentynki byłam w Paryzu i nawet jakoś się dogadywałam,ale teraz to kompletnie nic mi do głowy nie przychodzi:/
Barmanko-jak samopoczucie?
Biola-mam nadzieje,ze juz Ci lepiej:)
Vikamcia-u nas też posucha w mieszkalnictwie-a jak już się cos trafi to...lubiczanka się przeprowadza;)))))
Nic to-trzeba się za cos wziąć-miłego dnia Wam

reklama
Dzien dobry kochane u mnie tak sobie a dotego cos chyba dzieciaki bierze bo nikus zaczyna katar miec a kacper ma juz drugi dzien rumiane poliki:(a w weekend ma moja siostra przyjechac z dzieciakami,niewiem chyba musze zapodac im jakas konska dawke witamin:)
Nikus sie obudzil spal cale 10min:(

Witam się
Matt rano router zrzucił i net mi zwiał,zanim tym kablem się nakręciłam i go z powrotem znalazłam to ranek minął prawie:sorry2:
ViKamcia
ale Swords jest dość duże i większość mieszkań jest daleko od miejsca gdzie teraz mieszkam a mój Radek tutaj do szkoły chodzi:sorry2:Ja auta nie mam,a z wózkiem z drugiego końca miasta do szkoły mi się nie uśmiecha iść:no:Radek ma na 8:30 do szkoły,pomijając fakt atrakcji pogodowych...Jak mam iść ponad pół godziny w jedną i tyle samo w drugą stronę,szybko w domu obiad zrobić,Matta na drzemkę położyć i znów lecieć do szkoły i z powrotem to...sorry,ale dziękuję za takie spacery:sorry2:Mam teraz 3 minuty do szkoły więc szukam czegoś w okolicy no i właśnie nie ma:no:Jest masa apartamentów na naszym osiedlu ale w związku z akcją ściągania anten z apartamentów i tego typu atrakcji,szukamy domku:sorry2:Dlatego poszukiwania się zawęziły do bliskiej odległości od szkoły i domku i uwierz mi,nie ma:no:...Zresztą ceny widziałaś?Nie stać nas na większość:no:
Wczoraj P zadzwonił w trzy miejsca...Jeden domek jest w remoncie i nie można go zobaczyć jeszcze przez miesiąc (nie wiem,w takim razie po co go na Dafta wrzucać:sorry2:)a z dwóch miejsc mają oddzwonić (skąd ja to znam:wściekła/y:).
I...uwaga,chyba przez przypadek landlord wczoraj odebrał fona od P i ma dziś o 20:00 przyjechać:sorry2:Kto się ze mną założy,że debil z umową przyjedzie?:-D

Tichonek-trzymam za Was kciuki-za poszukiwania:tak:
Barmanko-olej wsio,co humor psuje:tak:
za to ja dziś na skrzydłach fruwam...Pomyślałam sobie"trzeba jakąś kieckę na komunię kupić"i wyruszyłam-z Miką w nosidełku a Danielkiem na rowerku:sorry2:Poczłapałam do sklepu,do którego ja śmiertelnik w życiu nie wchodzę-cena tsherta od 35e:szok:,bo dostałam namiar na promocje na pięterku.i znalazłam dwie kiecunie,ale...rozm s i 8:sorry:.mówie do babki-mogę wziąc do domku na przymiarkę?oki,mogę,ale w razie wu zwrócić mi kasy nie mogą-co najwyżej wymienić na inny towar:no:ale biorę...i co????i w domku alleluja-pasują!!!!!!!!!!!!!!!!!tralalala:-D:-D:-D:-D:-D

witam
Tichonku to powodzenia w poszukiwaniach oby cos sie szybko trafilo
Lubiczanko wlasnie mi przypomnialas ze tez musze sobie cos na komunie zakupic na tylek i bladego pojecia nie mam co bo w sukienkach kiepsko sie widze.Pochwal sie co tam zakupilas??:tak:

Kasiuleczko-pochwalę się pewnie po powrocie-tzn na fotkach z komunii:-pdlaczego kiepsko sie widzisz w sukience????
Kamcia-w takim razie Wam równiez powodzenia!

reklama
Do góry