reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-zgroza-u nas nie ma takich ruchliwych ulic,a też czasem mam serce w gardle jak idąc z moimi jakis wariat pruje:wściekła/y:
Barmanka-ja dla odmiany dziś prania nie mam-no nie wierze poprostu...i czuj się Kochana-i to jak najlepiej:tak:

reklama
Lubiczanka, hihi ja ostatnio jestem większym brudasem od MArcela :szok::-D przez brzucholek ciągle się w kuchni brudzę, już mam w nawyku że fartuszek zakładam nawet do zmywania naczyń :sorry: najgorzej że zawsze albo mi się uleje albo coś kapnie z pyska:eek:

Witam sie kobitki chora i dotego @:(:(czuje sie masakrycznie zle,i probuje doprowadzic mieszkanie do ladu;(nic mi sie nir chce a dotego tw pogoda,a ogolnie to w szoku jestem ze koniec kwietnia a my jeszcze grzejemy:(
Barmanko no chwal sie fruzurka :)
A tak wogule to anineczka wrocila juz z pl ciekawa jestem jak dali rade z 3 dzieci
Tichonku ze jezdza jak szaleni to wiem a nawet jak stoja to i tak im nie wierze jak przechodze ze mnie widza;)
Ok leece sie wygrzac:)

tichonku to jak nie masz umowy to teoretycznie możesz się wyporowadzić nawwet z dnia na dzięń :-p
my jak ostatniej właścicielce napisaliśmy że chcemy się wyprowadzić (mieliśmy umowę na pół roku) to ta do nas że miała właśnie jechać do naz z kolejną umową z przedłużeniem żebyśmy podpisali hehe ale się nie zgodziłam , mimo że chata w której mieszkałam była fajna to znaleźlismy okazję bliżej miasta , taniej o całe 50 e i bliżej bo tam do miasta mikałam w sumie z kilometr a tu mam 5 min drogi :-) i więcej pokoi i w ogóle.. i akurat zawsze u nas są chamskie chaty na beznadziejnych osiedlach a my trafiliśmy akurat na fajny dom na dobrym spokojnym osiedlu gdzie w sumie w ogóle na tym osiedlu nie ma domów do wynajęcia :-)
a co do DD to u nas też bank nie przelał pieniędzy tej poprzedniej właścicielce to już o 11 rano dzwoniła że nie ma pieniędzy .. co nie było moja winą... heh
fenix ja xscanów miałam w sumie kilka przy każdej ciąży .... z Vi chyba miałam 6 jak się nie mysle z Emma z 5
ale gdyby wszystko było ok i bez problemów to miałabym zapewne po 2 ;-)
katrina 100 lat dla Alinki :-)

dobra lecę ..... :sorry: jak zawsze goni czas... ehhhh

ViKamcia no,dokładnie:tak:Tak samo P powiedziałam,że skoro mieszkam bez umowy,nigdzie nie jest napisane,że muszę dać miesięczne wypowiedzenie:-pTylko,jak mówię...Teraz do poniedziałku mamy zapłacone,jeśli P wstrzyma DD to do 23 maja moglibyśmy mieszkać za depozyt i jeszcze 75E powinien nam kolo oddać:tak:Ale jak to będzie...wyjdzie w praniu bo nadal nic nie znalazłam:confused2:Tzn.mam dwa domki na oku,ale trochę drogawo jak dla nas.P ma dzwonić,ale ja się już nie nastawiam bo do tej pory nikt nas poważnie nie potraktował,gdziekolwiek się dodzwoniliśmy,wszędzie-oddzwonimy i nic z tego:confused2:Ani jednej chaty jeszcze nawet nie byłam oglądać:wściekła/y:
Barmanko my mamy taki fotelik dla Radka,że nie rozkłada się tej części za plecami,jest na stałe:tak:Jesteśmy zadowoleni a i Radek nie narzeka;-)Czasem nawet drzemkę walnie w nim,jak dłuższa trasa się trafi:-) Taki o: Concord Lift Core Car Seat Lava - From Eurobaby - Eurobaby.ie

Hej dziewczyny, ja z szybkim pytaniem. Adasko powoli domaga sie czegos wiecej niz tylko jogurcikow, owockow i jedzenia ze sloiczkow (tudziez maminego obiadu :-) ) zastanawiam sie jak moge urozmaicic mu diete jeszcze?

Miele jedzonko ladnie. ostatnio zjadl troche bialego chlebka. smakowaly mu lubisie z nadzieniem truskawkowym (krzywi sie na czekoladowe! wiec sie zastanawiam czy to na pewno moj syn :-D)

Nie wiecie czy moge dac mu np musli (drobno posiekane), wczesniej nasaczone jogurtem? no i drobne kawaleczki chlebka np z dzemem albo miodem na sniadanko?

Adam zrobil sie ostatnio troszke bardziej glodny i domaga sie wiekszych porcji. ostatnio dalam mu tez makaron z ciemnej maki - tak sam na przekaske - i mu smakowalo.

Macie jakies pomysly? sprawdzone przepisy? ksiazek juz mi sie nie chce czytac bo czesto w kazdej pisze co innego. moja matka uwaza ze na wszystko jeszcze za wczesnie i niech bedzie na samych jogurtach i mleku/kaszy lepiej, a tesciowa najchetniej podawalaby mu tylko mleko conajmniej do 3ciego roku zycia zeby sie tylko nie zakrztusil przypadkiem...

Bede wdzieczna za pomysly!
Buziaki dla Was i maluchow

ps. co do ruchliwej drogi polecam skontaktowanie sie z jakims Local Authority (niezaleznie jaka partia) i zwrocenie mu na to uwagi - znam pare przypadkow ze po mejlu od "zaniepokojonego obywatela" postawiono radar, lub polozone progi :) Ja sama zamierzam pisac do jednego z nich bo mamy prosta droge w miejscu gdzie ludzie czesto chodza na spacery wiec 120km/h to norma...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry