reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Katrina-najlepsze życzenia twojej córyni
torty%2BEli%2B%252872%2529.JPG

Ewelcia-dobrze czasem odetchnąć-popieram:tak:
Miłego dnia Dziewczynki

Witam się
Pogoda do bani,nawet nie ma jak z dzieckiem na spacer pójść:confused2:
Dzisiaj idąc do szkoły z koleżanką,jej Kubę mało by samochód nie przejechał,masakra:szok:Pędzą te debile jak szalone,na czerwonym pociął chyba setką:wściekła/y:Paulina zdążyła go za kaptur złapać i odciągnąć,ale lusterkiem go trzepnął:szok:To jest droga przy zjeździe i wjeździe na M1 i tak gnają jak wściekli:crazy:Aż mi się słabo zrobiło,jakbym tak ja wyszła z wózkiem to po dziecku:-(

Katrina
wszystkiego najlepszego dla Alinki

Dziś ma też roczek synek koleżanki,z którą w ciąży chodziłam:-DA za miesiąc nasz Matt:szok:
Fenix kiedy te egzaminy?Trzymamy kciuki:tak:
Idę dla odmiany mieszkania poszukać:confused2:

Witam, brrr jak zimno :szok::szok:
Matko chyba se dziś rosołku nagotuje :confused2: w taką pogode jak znalazł. Spiłam kawę a się czuję jakbym się nie czuła. Pranko wstawiłam, trzeba w domku rozwiesić.
Buuu a ja wciąż nie mam kupionej niani elektronicznej :eek::eek: nie mam pojęcia jaką... m namawia mnie na taką z funkcją video ale ich cena zwala mnie z nóg :baffled:

reklama
A zapytam się Was....
Szykujemy się do zmiany fotelika dla Marcela, grupa 2,3.
No i moje pytanie brzmi - jaki fotelik będzie wygodniejszy (bo to czy bezpieczny, czy spełnia wszystkie normy to już oblukałam testy ADAC) dla dziecka powiedzmy 6-7 letniego, taki gdzie część za plecami dziecka rośnie wraz z dzieckiem (np Cybex Solution), czy taki gdzie ta część za plecami jest na stałe a rośnie część za głową dziecka (np Romer Kid, albo MAxi Cosi Rodi).
Będę mega wdzięczna za opinie:tak:

1vlus.jpg

52cj8h.jpg

28kswuq.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry