reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry
Matt wreszcie padł więc poodkurzałam (bo przy nim nie mogę-drze się jak stare przescieradło:confused2:)i jestem;-)
Zimno na dworze i wieje,piękny kwiecień po tak obiecującej końcówce marca:sorry:
Wiesienko sprawdzam inne strony,ale szczerze mówiąc nie ma ani jednego mieszkania więcej niż na Dafcie:no:Tzn.najczęściej jest mniej na innych stronach,na Dafcie są wszystkie:sorry:...Czyli nadal nic:wściekła/y:
Barmanko pytałam czy też do Kamili śmigasz na ścięcie?Czytasz Ty mnie w ogóle?:angry::-D
Aniaa nic nie wiem o obietnicach mojego syna:-D
Ewelcia
ale się uśmiałam:-DMasz branie,nawet z dzieckiem i mąż żadną przeszkodą:-D
Mnie się kiedyś pod polskim sklepem facet spytał czy jestem nianią Radka:eek:On miał wtedy z 1,5roku i w wózku siedział.Odpowiedziałam,że nie,to moje dziecko a on na to:"Tak,akurat!":eek::-DTeż chciał numer telefonu ale mu powiedziałam,że mam męża-nie uwierzył nawet jak mu obrączkę pokazałam:-DAle to był jakiś Ukrainiec czy inny Rosjanin:tak:Zresztą dawno temu kiedy jeszcze byłam piękna i młoda...Teraz już mi nikt takich pytań nie zadaje:zawstydzona/y::-D:-D:-D

reklama
Aniaa-ja bylam w 'change' i z tej firmy mam staniki. W dublinie na pewno jest wiecej mozliwosci i tego typu uslug. Wygoogluj sobie najlepiej i poczytaj opinie na forach. Powodzenia!
Barmanko-nie ma porownania! Tym bardziej ze w pennysie nigdy nic nie moglam dobrac.. A rozmiar..fakt,niepozorny.. Ja awansowalam o 2miseczki..;-)
I mnie juz fryzjer wzywa.. Udanej wizyty Tobie!
kamcia- o tak! Tym bardziej ze to byla moja odwieczna udreka..
Lubiczanko-az sie cofnelam kilka stron i fryz bomba! Wierze ze sie super czujesz bo tak tez wygladasz! Wygodniej,co?

Kto mnie 'przeprowadzi'?? Nie moge sie zebrac,no tak mi sie nie chce pakowac...:-/ Nic to,po poludniu podjade sie tam rozejrzec,moze wena przyjdzie. Najgorzej jak nie ma okreslonego czasu na przeprowadzke.. Chyba sama sobie wyznacze ;-) bo nigdy sie nie rusze..

Milego dnia!

Madbebe-znacznie wygodniej:tak:Gdybym tylko bliżej mieszkała,to chetnei bym Ci pomogła w przeprowadzce:sorry:
Barmanko-nie zapomnij się pochwalić efektami posiedzenia u fryzjera:)
Ewelcia-wcale sie nie dziwię,że składaja Ci takie propozycje-1-widziałas ichnie baby?2-a siebie widziałas?:-D
Tichonek-ja nawet myśleć nie chcę o tym,że mój synus pomykał w tym roku już w krótkich spodenkach,a teraz taka"pizgawica":wściekła/y:a i mnie nikt już nie składa dwuznacznych propozycji;))))))najważniejsze dobrze sie czuć same ze soba-co mnie zdanie innych;))))
Kamcia-Ty strusiu pedziwiatrze Ty;))))
No-obiadek sie kończy gotować,ide pranie wieszać-codzinnie cos:crazy:skad sie to bierze:confused2:

Ewelcia co za typ hehe
choć ja zanim miałam dzieci i popsuło nam się auto , jechałam z D na stopa do domu :sorry: no i babka nam się zatrzymała
i pytała czy nie znamy jakiejś dziewczyny co by się nie ożeniła z jej bratem i ze zapłaca bo on wizę potrzebuje itp... i powiedzieliuśmy z enie znamy takiej osoby i sama opowiadała ze też ma tu męża dla Vizy on mieszka od niej o 90 km w inny m miescie itop :eek:
normalnie masakra jakaś ;-)
wisienka współczuję z pralką...
barmanko pokaż się po fryzjerze :-)

Barmanko czekam na fotke po fryzjerze...
Lubiczanko zostaw dzieci J i sama sie wybierz na miasto,topewnie ktos Cie "upoluje":-)
Madbebe szkoda ze tak daleko mieszkasz...widzisz ile bys maiala chetnych do pomocy?

mialam iss na miasto polazic,a tu pada co chwile z przerwami:wściekła/y:
do czwartku ma tak byc podobno///

ewelcia-to Wy tak daleko mieszkacie a nie ja :)
Mam takie checi ze czas sie pakowac a u nas w domu 3 kartony..:eek::-D Nic to,jak juz zaczne to pojdzie pewnie..
Ide Was poczytac tymczasem..:-D

reklama
Lubiczanko dobre,dobre...

m zabral Szymka i gdzies pojechali z 1,5h temu a mnie sie nudzi...podziergalam chwile,ale ze z cienkiej wloczki to palce mnie bola...czas na odpoczynek;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry