reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamciu Anineczka dzis wyrusza z PL...
Lubiczanku gratuluje zakupu...
ja tez ostatnio zakupilam kiecke,rozmiar 8...dobrze ze material rozciagliwy:sorry2::cool2::-D...kurde ja dalej mam swoje 56,57kg...nadal nie mam czasu schudnac ze 3kg:sorry2:

Tichonku daj znac wieczorkiem po co byl landlord....

kupilam wczoraj zeberka w Pl sklepie...mysle z rana,robie sosik na obiad i co??/chyba ten sosik bedzie na kolacje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:takie twarde:wściekła/y:

reklama
Witam
a ja w dobrym humorze wspana to i humorek jest ;-)

Lubiczanko gratuluje zakupu,ja tez musze zie rozejrzec za czym na komunie bo oczywiscie nie mam w czym isc ;-)jak zwykle a komunia za miesiac

Tichonku ja caly czas trzymam kciuki abyscie cos znalezli

Barmanko jak tam wizyta u fryca udana?pokaz sie no :-)

Katrina najlepszego dla coreczki Twej

wiecej nie pamietam zmykam do obowiazkow

Milego popoludnia zycze :)

helloł lalunie

pare dni wyjęte z zyciorysu- katar taki mialam, ze na oczy nie widziałam :dry: oczywiscie co - febra na nosie ze uhh:sorry: Rudolf przy mnie to pikuś:cool2:

..
laseczki moje drogie - warto już dziś zarezerwować sobie czas na następną sobote tj. 28/04/2012 i zawitać na a'la festyn na terenie boisk zielonych naszej polskiej szkoły SEN :tak: Piszę a'la festyn bo bedzie tam mnóstwo atrakcji a jest to już II Olimpiada szkół polonijnych Irlandii i Irlandii Północnej. Zgłosiło się już 12 szkół w tym 1 irlandzka:cool2: Zapraszam wszystkie które w sobotę chcą spędzić miło czas- serio fajnie tam jest - grille, loteria fantowa ( którą ja z kolezankami z Rady Rodziców przygotowyjemy) w tamtym roku najbardziej oblegana przez wszystkich. Mnóstwo nagród . Główna nagroda "Tablet" najprawdopodobniej- dopinamy szczegóły ;-) takze enjoy

http://www.polskaszkolawdublinie.com/news.php?id=86

porazka jakaś- cała reszta posta mojego zniknęła :szok: normalnie:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
piszę 3 raz :wściekła/y: i post pod postem bo z tamtego mnie wywala :dry: technika pfff
enyłej

Tichonku
i ja łączę się w bólu z Toba jeśli o chaty chodzi. No nic u nas nie ma, zero, nul, nic , nic.

lubiczanko s i 8 :dry: gratki wieszaczku:-p znikniesz niebawem .A kiecuchny te mikroskopijny chce zobaczyc już czy na Tobie czy tez nie - focie poproszę:-p

barmanko ja uwielbiam papiery. Liczyc, przeliczac, ukłądać, składać , porządkować, i znow się w nich zakopać mmm. Pomóc :sorry2:;-) nie nerwuj się- to może byc na serio calkiem przyjemne zajęcie:-D

Ania hmm a co Ci tak humorek od rana poprawiło ? :rolleyes2: przyjedzcie na "festyn"

ewelcia facet w deche:-Da przystojny chociaż był? :cool2::-D

Katarina spóznione zyczonka dla córci Twej- samych szczęśliwych dni ;-)

Fenix no jak pięknie się udzielasz - tak własnie powinno być;-) i tu Ci pogratuluję a co :cool2: i nie przezywaj całej reszty- co to tam takie egzaminusie :dry::-D po obiedzie wezmę się za "przelewy";-)

więcej nie pamietam :sorry2: jak mi wetnie tego posta to .... :sorry2:

i tak sobie czwartek mija... jak wyjdę dziś wieczorkiem na moj fitness to normlanie ... nie wróce chyba- tak mi brakuje ćwieczeń- uzaleznienie normlanie

dzięki dziewuszki-naprawdę jestem mega zadowolona z zakupu
Margaritta-nawet sobie nie wyobrazasz jak mi sie mordka ucieszyła kiedy zobaczyłam Twego posta-zdrówka Wam/Tobie!!!!!!Ale kusisz tym festynem...Moze namówię J:confused:

Margaritko :-) dzieki za pamiec ,ale raczej nie dojedziemy bo Nacia do przedszkola idzie w sobote ma na 12 do 15.30 zajecia
Zdrowka dla Ciebie
A co mi humorek poprawilo wystarczy ze J ma wolne wiecej mi nie trzeba :-)wiec z rana dziecmi sie zajal a ja sie wyspalam w koncu

Nie wiem czy wiecie ale sa pokazy aut amerykanskich w Kilbeggan w niedziele tj 28 kwietnia

a tu moja cora w akcji :-D start zakladka przedszkolaki

Noszz tak mnie spanko zmuliłam że musiałam wleźć pod kołderką :cool2: ale od razu się lepiej czuje, jak nowo narodzona :tak: muszę se jakąś robote wymyśleć co by tego powera wykorzystać ;-)

Lubiczanka, a wiesz jak to jest pod koniec ciąży, raz lepiej raz gorzej. Dziś usłyszałam jak trzeszczą mi kości w biodrach, jakbym się rozchodziła na pół :szok: z sofy jak wstaje to muszę równocześnie opuszczać dwie nogi bo inaczej słychać trzaski, normalnie czuje się przy tym jak cipka-niewydymka :cool:
Wow, size 8!! Nigdy takowego nie miałam:zawstydzona/y: Gratki:tak:

Biola, Marcel jak był młodszy to zawsze odchorowywał pobyt w Pl:eek: w sumie nic poważnego się nie działo, ale była temperatura i gile po pas. Nie wiem, to chyba ta zmiana klimatu.

Ewelcia, o rajuśku ale bym wszamała kopytka z sosikiem żeberkowym :cool2: chyba jutro zamówienie u męzowego złożę, a co! Dziś wyc...ł mnie z obiadem, pomidorami zaciągnął MÓJ wczorajszy rosołek, to jutro może się wykazać :-p:-D

Aniaa, pokażę Ci fotkę jak zaczniesz na gg mi odpisywać :-p
My na tym pokazie byliśmy w zeszłym roku, fajna sprawa, jest na czym oko zawiesić, tylko z pogoda trochę nie trafiliśmy, zimno i pochmurno było, ale i tak fajnie czas sie spędziło. Teraz cicho sza nic staremu nie mówię bo pewnie będzie chciał jechać :cool2::cool2: o boszzz tylko czasem nie mów Jareckiemu by do mojego zadzwonił:oo:

Tichonek daj znac po wizycie, bom ciekawa jak wszystkie tutaj :tak::-)

Margaritta, wiesz zależy jakie papierki się robi...:dry: Przyszło mi z mc że brakuje im jakiś dokumentów...wymienili co.. Ubawiła mnie notatka - na zwrot dokumentów masz 2tyg, jak tego nie zrobisz to od nowa musisz składać wszystkie dokumenty (coś w ten deseń), hahaha jakby to jakaś różnica była przy tym co teraz muszę im dosłać :-D:evil: o co się wpieniłam to o to że te ciołki potrzebowali aż miesiąc czasu by odpisać mi o dosłanie kilku kopii papierków :growl: zapłon mają że juhu!

reklama
Do góry