reklama
biola
szczęsliwa mama
no i ode mnie calusek dla juz nie najmlodszego forumowego bobaska
ciekawe jak tam barmanka sie czuje
a ja nadal chora zylety w gardle ze szok,a i moj r leci chyba do pl na 2tyg sie leczyc i fo zostane sama zdzieciakami ciekawe jak ja to przezyje buuuuyy,no ale coz zrrowie najwazniejsze
ciekawe jak tam barmanka sie czuje
a ja nadal chora zylety w gardle ze szok,a i moj r leci chyba do pl na 2tyg sie leczyc i fo zostane sama zdzieciakami ciekawe jak ja to przezyje buuuuyy,no ale coz zrrowie najwazniejsze
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Barmanko gratulacje ogromne

Lubiczanko co do pieluch to Ania od jakichś dwóch miesięcy robi kupkę na nocnik a zsikaniem nadal problem, strasznie lubi te swoje pieluchy
, myślałam, że w Polsce się oduczy, ale nic z tego. Teraz ostro pracujemy, jak wrócimy. Do trzecich urodzin dużo czasu jej nie zostało

Lubiczanko co do pieluch to Ania od jakichś dwóch miesięcy robi kupkę na nocnik a zsikaniem nadal problem, strasznie lubi te swoje pieluchy

, myślałam, że w Polsce się oduczy, ale nic z tego. Teraz ostro pracujemy, jak wrócimy. Do trzecich urodzin dużo czasu jej nie zostało

Aniaa83
Fanka BB :)
Ewelcia zdarza sie ja dzis telefon ze tak powiem przy pupie caly czas mialam i cierpliwie czekalam na eska
Lubiczanko buziak dla Twej kssiezniczki bo chyba przeoczylam Anineczko dla Twego ksiecia rowniez ogromny buziol :-)
Zmykam spac jak jakas padnieta jestem
Dobranoc
Lubiczanko buziak dla Twej kssiezniczki bo chyba przeoczylam Anineczko dla Twego ksiecia rowniez ogromny buziol :-)
Zmykam spac jak jakas padnieta jestem
Dobranoc
anineczka
królowa mrówek :P
a dziękuję w imieniu księciunia za buziaki,wycałuję z rańca w pychol.
A i dla małej damy o pięknych oczętach Dominisi buziaczek w czółko.
Idem,siedziałam przy szydełku i oko mi strzela,chyba za mocno się w słupki wpatrywałam
zbudzę tego co chrapie na kanapie i wygonię do wyra,a sama idę do wanny się wygrzac.
I proszę tego co na górze by jutro pogoda była przednia,plis,plis,plis!
A i dla małej damy o pięknych oczętach Dominisi buziaczek w czółko.
Idem,siedziałam przy szydełku i oko mi strzela,chyba za mocno się w słupki wpatrywałam

zbudzę tego co chrapie na kanapie i wygonię do wyra,a sama idę do wanny się wygrzac.
I proszę tego co na górze by jutro pogoda była przednia,plis,plis,plis!
lubiczanka
Miłego dnia Wam Kobitki
)))
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Witam się

...A po co Ci była ładna pogoda?A taka jak teraz plany pokrzyżowała?
...Przecież pizga jakby to zima się zbliżała a nie lato
Ja dziś w rękawiczkach poszłam bo mi wczoraj tak łapy od pchania wózka zmarzły,że szok
Biola zdrówka,wypluj te żyletki
Obiad mam wczorajszy,proszek mi się skończył więc prania nie będzie,klopy tylko umyję i się relaksuję
Matt nadal z żółto-zielonym sznurkami z nosa łazi,miauczy,obsrywa się po 3-4 razy dziennie i weź się tu zrelaksuj
Lubiczanko prrr...szalona
GLIWA kiedyś mówiłaś,że podoba Ci się dywanik w Radka pokoju,w Lidlu od 3 maja będą trochę inne ale może Ci się spodobają: LIDL Ireland - lidl.ie :-)
No toś wyprosiła...I proszę tego co na górze by jutro pogoda była przednia,plis,plis,plis!

...A po co Ci była ładna pogoda?A taka jak teraz plany pokrzyżowała?
...Przecież pizga jakby to zima się zbliżała a nie lato
Ja dziś w rękawiczkach poszłam bo mi wczoraj tak łapy od pchania wózka zmarzły,że szok
Biola zdrówka,wypluj te żyletki

Obiad mam wczorajszy,proszek mi się skończył więc prania nie będzie,klopy tylko umyję i się relaksuję

Matt nadal z żółto-zielonym sznurkami z nosa łazi,miauczy,obsrywa się po 3-4 razy dziennie i weź się tu zrelaksuj

Lubiczanko prrr...szalona

GLIWA kiedyś mówiłaś,że podoba Ci się dywanik w Radka pokoju,w Lidlu od 3 maja będą trochę inne ale może Ci się spodobają: LIDL Ireland - lidl.ie :-)
Ostatnia edycja:
anineczka
królowa mrówek :P
witam 
no i diupa,patrzę na prognozę to ma tak byc przez kilka dni...piknie po prostu
Już nikogo o nic nie poproszę
Tichonku chciałam tylko dla Jeremiaszka lepszą pogodę,bo on ospowy a ja muszę wozic chłopaków do szkoły i boję się,że gdzieś go zaziębie,a wiadomo ospa+przeziębienie= nawet nie chcę myślec co by było
No ale jak na razie trzyma się dzielnie,a ospa znika powoli.
Idę kawkę pic

no i diupa,patrzę na prognozę to ma tak byc przez kilka dni...piknie po prostu

Już nikogo o nic nie poproszę

Tichonku chciałam tylko dla Jeremiaszka lepszą pogodę,bo on ospowy a ja muszę wozic chłopaków do szkoły i boję się,że gdzieś go zaziębie,a wiadomo ospa+przeziębienie= nawet nie chcę myślec co by było

No ale jak na razie trzyma się dzielnie,a ospa znika powoli.
Idę kawkę pic

reklama
lubiczanka
Tichonek-bo dziś busy dzień
)))Zdrówka Mattiemu-niech te zielono-żółte sznurki mu znikną
Ja też muszę poszukać rękawiczek,danielowi tez:/
Anineczko-uważaj tam na naszego księcia!!!Byleby nie wiało
Kamcia-miłej pracy
Ja też muszę poszukać rękawiczek,danielowi tez:/Anineczko-uważaj tam na naszego księcia!!!Byleby nie wiało

Kamcia-miłej pracy