reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

Tichonku zdrowka dla Matta
Anineczko dobrze ze ospa znika

Zmykam bo mam robote musze przebrac ubranka po Lenuscie rosnie jak na drozdzach niektorych ubranek nawet nie ubrala :zawstydzona/y:salatke z tunczykiem chce zrobic no i klucha jakiegos ukrecic narazie sie zastanawiam jakiegi,obiad mam z wczoraj tak luz

Milego dnia

Lubiczanko chce sprzeda ale najpierw musze przebrac :tak:sa rzeczy ktore wogole nie ubrala bo w pasie ciut przy szeroka przyklad jak jechalismy na wakacje spodenki dwie pary z nexta jej wzielam ale nie przymierzylam wczesniej na oko stwierdzilam ze bede dobre a niestety dupcia nie weszla heheh

hejka
ja wpadam z pytankiem. chce sprzedac cos na irlandzkiej stronce i tam sa rozne formy platnosci i kobitka chce wyslac pieniadze pocztá:confused: a ja wogole nie wiem jak to sie odbywa.ona potrzebuje moj adres, ale poxniej ja co mam zrobic czekac az poczta mi cos przysle czy isc na te poczte i sie pytac o przelew?????????

noooo u nas tez wichura od samego rana az sie na dwor nie chce wychodzic,nawet szal gruby wyciagnelam rano bo tak wieje.jeszcze chyba jutro ma tak wiac a w weekend mniej. a w Pl ponoc cieplo 22stopnie w cieniu tak mnie dzis siora poinformowala:dry: ta to umie poprawic nastroj:nerd:

reklama
Do góry