GLIWA
Fanka BB :)
Ewelcia zdroweczka dla Szymka.
Jaka tutaj dzis pustka i cisza
Jaka tutaj dzis pustka i cisza

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

...
i oby Ciebie glowa po winku przestala bolec;-)

To super ze lecicie do Pl my tez lecimy ale na dluzejZnowu sie chwale- kupilam bilety do Pl na wakacje:-):-)Szkoda tylko, ze tak krotko bedziemy, ale lepszy rydz niz nic :-)

Tak jestem z nia w stalym kontakcie oglnie wsio okWitam
Aniaa jak tam Barmanka się miewa z córeczką, wiesz coś??
udanych przygotowane

Tuż przed samą cc przychodzi do mnie ten główny lekarz który robi cc i mówi że chce zrobić osobiście scan by widzieć jak dziecko jest ułożone.. I ze słowami do mnie - ale Twoje dziecko jest ułożone główką do dołu!! Myślałam że se jaja robi i nawet na monitor nie patrzyłam.. Normalnie z tego stresu rozwyłam się jak małe dziecko
uspokoić się nie mogłam.. Wezwano tą moją lekarkę prowadzącą i wspólnie podjęliśmy decyzję że jednak będzie cc. Dziecko obróciło się w ostatnich 2 dniach
(swoją drogą jak ta gówniara to zrobiła w 39 tyg??
) a ja nawet nie wiedziałam kiedy, nie czułam rozpierania po bokach, więc zapewne robiła fikołki góra-dół.
tak wiecie z przekory tylko
A ja tak bardzo nie mogę uwierzyć ze mam córcię (m jest "genetycznie spaprany"
u niego w rodzinie praktycznie same chłopaki - teściowie mają tylko jedną wnuczkę, no teraz to dwie ;-)) że w pierwszym dniu mówiłam do niej jak do chłopaka
a w kolejnych dniach wołałam imieniem córci naszych znajomych
i za śliczne prezenciki
hihi musiałam się tłumaczyć pielęgniarkom dlaczego Ala dostała piłkę