reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
no to niezła spryciula barmanko !!
super ze już jestes po :-) musisz koniecznie pokazać zdjecia !

u nas pogoda ładna ale wieje... buuu ja chcę znów te nasze upały co były miesiąc temu :-p

Barmanko witamy w domciu ja tez nie moge uwiezyc ze masz corcie i niewiem za b dlaczego ale chyba twoje posty o dzidzi odnosily sie jak do chlopca;)u mnie tez w rodzinie same chlopaki tzn moja mama ma 3cory a teraz ma samych wnukow i dotego juz 5;)
Ok lece sie szykowac bo lecimy na miasto:)

ale szał w niedzielę tu widze;))))
my godzinę temu pożegnalismy gości z Dublina-AsieńkoM miło było Was widzieć,dzięki ogromne za wizytę.Zapraszamy częściej:tak:Zuzia jest chodzącym cudeńkiem,gratuluję Wam:tak:
Biola-moja Mika jest 17wnuczęciem moich rodziców;)))))
Wszyscy już pokąpani-ze mna włącznie-trzeba połozyć towarzystwo spać(Mika juz chrapie od pół godziny)
miłego wieczorku Wam

Barmanko witaj!
Mala ci niezla niespodzianke zrobila...w kotka i myszke sie z Toba bawila;-)

u was tez tak wialo caly dzien jak u nas?///ciekawa jaka pogoda jutro bedzie?

Hej

Barmonko witamy na forum i fajnie, że już w domku, a z Alicji to faktycznie sryciula że tak się wierciła
Lubiczanka my dziekujemy bardzo za gościnę i mam nadzieję, że nie siedzieliśmy zbyt długo. Dominiczka to taka kruszynka wręcz okruszek, ale taka spokojna i uśmiechnieta. Wogóle macie udane te dzieciaczki. Mnie w drodze powrotnej tak głowa rozbolała, aż mi niedobrze było, że P musiał na stacje zajeżdzać po tabsy i do domu przyjechałam jak błoto. Ale na szczęście już lepiej. P podgrzał rosołek. Zuzia przespała całą droge i śpi już spokojnie w łóżeczku.
Ewelcia u nas rano było fajnie ale około połudia zaczęło wiać a teraz to juz pada i wieje

Hejka.My dzis mielismy wycieczkowy dzionek z Aniaa i jej familia:tak:Bylismy w paru miescach,ogolnie bylo bardzo fajnie tylko pogoda nie dopisala nam.:no:
Barmanko Witaj Kochana.To mala spryciura.Widziałam na zdjeciu Wasza córcie,śliczna jest.:-)
Lubiczanko fajnie ze Cie odwiedzila AsienkaM
Zmykam.Spokojnej Nocki.

Witam poniedziałkowo:)
AsieńkoM-dobrze,że ból szybko przeszedł.I jeszcze raz ogromne dzięki za wizytę:tak:
Gliwa-moze któregoś razu zrobicie wypad do nas razem????
Madbebe-a Ty nam sie tu melduj czy juz w nowym domku?
Margaritta-a Ty sprawozdanie z soboty zdawaj;)Mam nadzieje,ze było przednio-ba...nawet watpliwości nie mam-skoro Ty tam byłas;-):-)
Ja od wczoraj sie pakuje i oprócz tego,że w sypialni bajzel nieziemski,to nic a nic nie spakowałam:rofl2:
Miłego dnia Wam

Hej
U nas słoneczko czasem przedziera się przez chmury ale ogólnie jakoś tak buro i pochmurnie, wieje też

Asienka_r witaj na wyspie, fajna pogoda co??
Margaritta no właśnie jak było, czy wszystko sie udało??
Gliwa nie ma to jak grupowy wypad, szkoda, że pogoda była kiepska.

Zuzia siedzi z moim telefonem i woła "baba, baba"

reklama
Do góry