reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam

grzejecie tyłeczki na słoneczku? :rofl2:

zaraz zrobię pulpety w sosie pomidorowym z makaronem.

Mój M wczoraj wpadł w szał sprzątania i przestawiania i nie wiem co gdzie mam w kuchni.
Normalnie sprawdzałam czy nie ma gorączki,bo rzadko to mu się zdarza :-D

AsieńkoM no proszę,Zuzia już posiedzonka z kawusią urządza?

Aninneczko hehehhe....ja musze sprawdzis czy moj nie ma,ale z innych powodow:baffled:na odwrot:-D on moze jedynie odkurzyc w domu..niestety zapominalski jest bo o gorze zapomina:dry:
Asienko Zuzia jest the best!!!

slonko zaszlo...buuuu..wczoraj tez tak bylo,do poludnia swiecilo a po juz nie:no:...ale cale szczescie ze nie pada

witajcie
powrocilam na Zielona Wysepke:-).pobyt w Pl udany, Komunia zaliczona,pogoda w miare,nie padalo ale tez upaly sie skonczyly wiec sie nie opalilam:-(. ahhh szkoda ze te wakacje takie krotkie, i trzeba powrocic do rzeczywistosci:baffled:
wiesienko super fryzurka, my bylysmy w Polsce u fryzjera i moje dziecie chcialo sie rowniez farbowac i sciac swoje dlugie wlosy na szczescie udalo jej sie ja przekonac na cos innego.
asienko m urocza Zuzienka i jak sie fajnie bawi- moja juz mnie od godziny maltretuje i musze z niá grac w karty w Piotrusia:rofl2:

A u nas cieplo ale slonca wogole nie widac:no:

Pogoda super,byliśmy z Igorkiem nad morzem posiedziec.Po spacerku zaszliśmy na kawulke do AsienkiM.Odpoczne troszke,zaraz M bedzie z pracy i jeszcze wyjdziemy na dwórek.Trzeba korzystac,bo niewiadomo jak długo ta pogoda sie utrzyma tutaj.
Kasiuleczko Witaj na Zielonej Wyspie z powrotem.
Miłego wieczorku.

Witam
Kasiuleczko witaj!:)
Anieczko może on chory jest?:)
U nas też ciepło ale bez słońca:/ A ja dalej szukam lotów na wakacje, fajnie by było lecieć z kimś weselej, może ktoś chętny na Majorke?:)

reklama
witajcie dziewczynki
lo matko ale mnie tu dawno nie bylo:zawstydzona/y:, ostatnio nie mam na nic czasu i tak jakos mi tydz za tyg leci:szok:
powiedzcie mi laseczki ze stolicy czy fajne jest zoo w Dublinie bo jutro chcemy sie wybrac i sie wachamy czy dublin czy cork(ale tam odra panuje wiec nie zabardzo chcialabym):dry:a no i czy jest w poblizu jakies centrum handlowe :cool2::rofl2::laugh2:

Do góry