reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Byłam sie z małym przejsc na miasto,troszke mzawka padała.Ale ogólnie zimno nie jest,tylko szaro i buro.Igorek zjadł obiadzik i poszedł spac,a ja koncze robic obiad dla Nas.I luzik na dzis z gotowaniem.

Kasiuleczko poprawy humorku życze,taka pogoda to człowieka dobija.

:-D

Aniaa no to super ze dziewczynki zadowolone z prezentów.:tak::-)

reklama
Ale cisza w domu:szok: mezowy pojechal gdzies autem, zabral starszaka, mloda spi, a ja produkuje czapulke dla niej i kuswa czym bardziej sie staram tym wiecej ja pruje i robie od nowa:confused2: poprzednia robilam byle jak i ani razu nie spruwalam rzadku - paradoks jakis czy co....?:eek:
Marcelowi dzis przyszedl zalegly prezent urodzinowy od chrzestnej:tak:

http://mistrzostwaeuropy.com/pilka-euro-2012-tango-12.html

Ostatnia edycja:
witajcie

Mam jednak nadzieję, że tydzień to bardzo pesymistyczna wersja, liczę na szybciej.

Kasiuleczka - sprzątanie (nawet zabawek na kolanach), chodzenie po schodach z dość ciężkim praniem i takie tam.... nic nie pomogły niestety.

Barmanka - tak po cichutku liczę na to, że córcia, ale tego nie wiem.

Barmanko no super prezent :tak:
Moi mają kubki euro2012 od mojej cioci "Tak by o Polsce nie zapomnieli" :-D
A i też piłki euro,ale takie lekkie,gumowe,za całe 4 e w Tesco :-D

Młody też śpi,a ja robię porządki ze zdjęciami. :tak:

Anineczka, to jak zrobisz swoja robote to zrob jeszcze moje fotki, plisssss. Ja niecierpie tego robic:no:
Myslalam by dokupic mu jeszcze stroj pod euro, spodenki plus koszulka.

Kuswa jaki bol z zatok mnie zlapal,, to az mi na wzrok padlo. Dodam ze czuje sie tak jakby mi kto gebe obil:eek::confused2: normalnie z bolu az mi sie chce wymiotowac...

Katrina-polecam rycynkę:tak:
Anineczko-dobry pomysł-muszę się pobawić ze zdjęciami:tak:
Kasiuleczko-zapraszam-trochę zupki się ostało:)to widzę ,że u Was dyszcz naparzał porządnie...u nas na szczęście mżawka tylko;)
Barmanko-fajnie,że chrzestna pamięta o swoim"synku":))))

Hejka ja sie kuzwa zastrzele juz nie bede sie powtarzac bo juz zapewne nie jedna z was pomysli ze ma dejvi (czy jak to tam sie pisz)a wiec ja na antybiotyku a nikus goraczkuje,no normalnie szok ale mozna chorowac lekarka kazala nikudiowi podaeac wziewy na kaszel :(
Barmanko superowa pilka no i szacun dla chrzestnej ze pomyslala bo u mnie to raczej nie ma szans zeby dzieciaki cos dostaly bo przeciez nie ma ich w pl a na imprezy ich nie prosze.bardziej mi tu chodzi o chrzestnego kacperka no ale moj r jest chrzestnym u jego synka wiec tez sie nie bede kosztowac a co;)a teraz sie wycwanie i zrobie ur chlopakoom wspolnie w pl i prezent bedzie musial dac heeeee

reklama
Ashiarona-są specialne sklepy ze zdrową żywnościa...a tak poza tym w każdym sklepie(tesco,dunnes,centra,super valu)są półki z takową żywnością:tak:Buziak córuni na 9miesięcy;)
Biola-zdróweczka Wam!!!I dobrze pomyślałas z tymi urodzinami!Przynajmniej raz do roku chrzestny wie,że ma chrześniaka:)))

Do góry