reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie w ten sloneczny dzionek:-)
az chce sie zyc,jak za oknem tak pi3eknie...szkoda ze nie jest cieplej:)

Lubiczanko rannego masz ptaszka;-)...Szym mi dzis pobutke o 7 zrobil:cool2:

milego dzionka zycze...
spadadam ogarnac dol,bo gora juz prawie gotowa:)

reklama
Hejka.
W domku juz mam ogarniete.Igorek zasnął,zaraz trzeba sobie kawke zrobic i w kominku rozplic bo chłodno.A musze sie pochwalić,Igorek wczoraj dostał drugiego zębolka.
Barmanko :-):tak:
Miłego dzionka.

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Pogoda się poprawiła z lekka ale z prognoz wygląda na to,że tylko na dziś:dry:
My jak zwykle po zakupach spożywczych co mój P uwielbia:baffled:,obiad sobie na jutro przyszykowałam,pranie zrobiłam,nawet jakąś sałatkę i jeszcze dzieci obrobię i mogę się na kanapie wyłożyc;-)P ma dziś wychodne więc wieczór z pilotem mnie czeka:-DBo oczywiście nie zasnę póki nie wróci:sorry2:A kiedy i jaki wróci to najwięksi mędrcy nie wiedzą:-D
GLIWA gratki za ząbka dla Igorio:-)Kasownik już jest:-D
Lubiczanko no biedna ta Twoja panna taka bezzębna:-DAni sobie dobrze podjeśc nie może:-pA powiedz,raczkuje już?
Ewelcia przyznaj się w jakim to stanie Cię syn widział:-D
Kasiuleczko zdrówka,cuuudne kolczyki zrobiłaś ostatnio:tak:
Barmanko trza było moje ku... i ja pier.... słyszec na meczu:zawstydzona/y:

Tichonek-a no bidna-ale wtrynia wsio jak leci(pomijając zabawki,które a i owszem-w buzi lądują)-jabłka,winogronko,banany,mięsko też;)co do jej raczkowania-już myślałam,że tak,ale jakiś czas temu wróciła do czołgania...i tak popyla po całym domku;)A powiedz mi-czy Ty też od czasu do czasu masz taki wieczorek dla siebie?
Dziś mielismy super dzień-z Martą na wesołe miasteczko poszliśmy,potem spacerek do nas...I tak wieczorek nas zastał-i zwiała-zmieniła towarzystwo;)))Miłego wieczorku Wam zyczę

Nie,kochana nie mam:no:Ale to,bynajmniej nie wina P bo on ciągle powtarza,żebym gdzieś poszła...Jakoś nie mam z kim i gdzie:sorry2:W tygodniu to ja nie mam jak wyjśc bo P do wieczora w pracy a koleżanki,które tu mam to mają wolne właśnie w tygodniu a jeśli już się zbiorą w weekend to na dyskotekę a ja nie chcę na dyskotekę:sorry2:I tak siedzę już ponad 6 lat w domu:baffled:Tzn.wychodzę ale z całą rodziną:sorry2:
Chociaż na zakupy jakieś bym poszła bez dzieci ale się nie da:sorry2:

:cool2::-D

877702b4889de8e883bef31c828c7534.jpg

no comment :cool2: pozdrawiam Was wszystkie ;-)

Witam
No-dzisiaj pobudka w normie-czyli do 7mej;)
Tichonek-oj znam Ci ja ten ból:(((Nawet nie o to chodzi,że nie ma gdzie pójść,a z kim...Tzn.znalazłaby się taka jedna,ale...No ja anty pubowa i dyskotekowa:(((Chybaze z J własnie.A to z kolei nie ma z kim dzieci zostawić-i koło się zamyka:(((Ale na zakupki"solo"raz kiedyś się wyrywam.Zwłaszcza jak ktoś nas"nawiedza"
AsieńkoM-a dlaczego Ty nigdzie nie chodzisz?
Margaritta-no jak nie jak tak?A jak tak można w ogóle wpaść i wypaść?Pisz,bom strasznie stęskniona newsów od Was!!!Jedziecie gdzieś na wakacje?
dzisiaj zamierzam w Limerick namówić J na kieckę-świadkowanie mi się szykuje,więc wszelakie moje plany pozmieniały się o 180stopni:/Ale i tak się doczekać nie mogę:)Normalnie ostatnio same imprezki do kalendarza zapisuję;)))
Miłego dnia Wam

reklama
Do góry