reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam z wieczorka.
Wczesniej nie miałam czasu zeby wejsc na forum,Igorek dzis przez cały dzień spał mi 20min.:szok:Oszaleć można,dłuzej go uspypiam niz spi.Po kąpaniu wypił mleczko i zasnął.
AsienkoR gratki dla Ani.
Ewelcia zdróweczka.
Miłego wieczorku.

reklama
Lubiczanko nie bylismy ostatnio u Anineczkow:no:
bylismy u lekarza...mlody dostal antybiotyk i dal mu dwa czopki paracetamolu zeby zbic goraczke...kazal robic przeciag w domu(?!)dawac duzo pic blelele
Ma lekko zaczerwienione gardlo...

Ewelcia, też pomyślałam o tym że się spiknęłaś z Anineczkami :sorry2:

Lubiczanka, z ciastem spróbuj - niebo w gębie :tak:

AsienkaM a czemuż to nie pytałaś się wcześniej co?:-p toż to bym wcześniej napisała. My wcześniej używaliśmy takich podkładów między materac a prześcieradło, wygląda to jak duży podkład poporodowy, ale doszłam do wniosku że nie jest to praktyczne, bo mimo że nie był zasiusiany to trzeba było go zmienić bo ten wkład w środku się zrolował i nie wyglądało to estetycznie. To prześcieradło spokojnie można prać (do 60st jak pamiętam), ja dosyć często je przepieram bo Marcel śpi z otwartą buzią i cała ślina idzie albo w poduszke (wtedy też wkład z poduszki trzeba przeprać) albo w prześcieradło (bo czasem ma focha na poduszke i ją wyrzuca, wtedy śpi na płasko).
A butelka właśnie Nuk kupiłam.

Gliwa, to pewnie teraz dla odmiany Igorioo całą nockę prześpi:tak:

Szym chce zabrac ze soba do plecaka swoje autka metalowe...myslicie ze nie bedzie problemow na lotnisku?
On juz dzis spakowal woz strazacki,dwa ciagniki bez kabiny(popsul) i jeszcze mlotek:szok::-Dplastikowy oczywiscie:)..ale potem stwierdzil ze musi walizke przepakowac:-D

Ewelcia, z tym zrobieniem przeciągu w domu to lekarz chyba z choinki sie urwał :eek: chociaż ja się nie znaju...może to ich ichniejszy sposób na zbicie gorączki :sorry2:
Z autkami nie powinno być problemu na lotnisku. Co do dużych zabawek to spróbuj go przekupić słowami że w Pl dostanie nowe od dziadków ;-) zawsze to mniej rzeczy do walizki..
A kiedy lecisz bom zapomniała?

Gliwa, aaa to Ty już masz dobrze od dawna :))) super!

Barmanko jutro lece:)
sprobuje jutro z nim pogadac:)moze odpusci ten caly majdan,a zabierze,jakies mniejsze auta...

wiecie co?kapnelam sie ze nia mam jednej torby podrecznej...zapomnialam ze dalam rok temu m siostrzenicy jak od nas odjezdzala, no i jutro musze zakupic nowa:sorry2:

reklama
Do góry