reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:-)
Dzięki dziewczynki,wczoraj kupiłam już tę maść i smaruje Mateo i kąpałam też w niej,zobaczymy:tak:Się tak zastanawiam czy przypadkiem nie środki do prania też go tak podrażniły:confused:Właśnie koło grudnia,odkąd miał parę krostek zaczęłam prać w nowym proszku a raczej żelu i może to jest przyczyną:sorry2:W sumie Matt nie miał wcześniej uczulenia na inne proszki,ale może jednak...Zobaczę,najwyżej kupię do jego ubranek Fairy:tak:
Anineczko,no tak,przecież dziś 24:-)Szczęśliwej podróży i słodkiego,miłego życia w Irlandii:-D
Asieńko_r witamy;-)
Idę w gary bo muszę szybciej obiad zrobić gdyż Radek ma disko w szkole i idziemy całą rodziną,największą radochę pewnie Mateo będzie miał:-D

reklama
Witam dziewczynki! Mamy winowajcę odpowiedzialnego za nieprzespane noce i marudne dni!! :) Pierwszy ząbek!! Huraaaaa....!! Mój D. zauwazył go dziś rano1 :) Cieszę sie niesamowicie! Duma mnie rozmiera haha :) Prawa górna jedynka! Tylko dziwnie ten zabek wygląda, bo jak snieznobiała krosteczka! chciałam postukać łyżeczką, ale Adi się nie daje, zaciska usteczka. Teraz śpi, więc pomęczę go jak sie obudzi i będzie w lepszym humorze :)

Nati Zazdroszczę Ci, że Twój Skarbek juz lepiej śpi. Mnie to pewnie jeszcze nie szybko czeka. W dodatku urwisek zrobił sie taki niecierpliwy, ze drze sie w niebogłosy w nocy gdy przekładam go z łóżeczka do łóżka aby nakarmić. Wyciągnięcie cyca trwa zaledwie 20 sek, a ten w tym czasie zdaży tak rozedrzeć japę, że nie zdziwiłabym sie jakby sąsiadów za ściana obudził.

Ale pogoda dziś co? Ni to sie cieszyć ni to płakać :p Bo niby ani jednej chmurki, a zimno. Choć już wolę taką pogodę niż +5 i deszcz. D na 13 do pracy wiec zostaniemy sami, może sąsiedzi przyjdą na herbatkę. Mysle też, że wybierzemy się na spacerek pooddychać troche świeżym powietrzem.

W czwartek lecimy do Polski. Juz nie moge się doczekać :) Cała rodzinka, moja i D. w końcu zobaczy Adrianka :)

Ach... humor mi wrócił... mam nadzieję, że na dłużej :0 To chyba to słoneczko... i ten zabek! :D

Miłej Niedzieli Kochane :*:*:*

Milego dnia Dziewczyny ! Piekne sloneczko i blekit za oknem ( przynajmniej w centrum Dublina )
Ja tylko trzy dni w pracy w tym tygodniu a potem pare dni wolnego. W czwartek corcia konczy roczek wiec bedziemy swietowac :)

reklama
My wrócilismy włąśnie ze spacerku.Ale jest pieknie .Cały czas słoneczko świeci.Kwiatuszki już kwitną:-)Miłego popołudnia:-)

Do góry