reklama

Mamy z Kielc i Okolic

kalka - to sobie wyobraź co u mnie się działo jak ja w sesji urodziłam :-D Sesję bynajmniej skończyłam przed porodem :-D Nie wiem - kobitki nie dawały mi luzu ale miałam tylko jedną a reszta chłopa - bali się mnie jak ognia - nie wiem czemu :-D A "spokojnie, niech się pani nie denerwuje", "ale na pewno się pani dobrze czuje" czy "co pani tu robi" było na porządku dziennym już od lutego a rodziłam w kwietniu :-D A jak kiedyś się mnie jeden doktor zapytał co ja tu robię i odpowiedziałam że na zaliczenie przyszłam to poprosił o index mój i kolegi co by mnie kolega do domu odwiózł żebym się nie męczyła(mu tu nie urodziła) - myślałam że na miejscu mu urodzę ze śmiechu :-D A teraz na obronie też mi się skład męski szykuje - będzie zabawnie :-D

julitka - no ja już się mojego drugiego szkraba doczekać nie mogę :-D I znowu nie przespane noce, płacze, krzyki, pampersy :-D Jezu na co ja się piszę :sorry:

reklama
Witam:-)
Maja śpi ale co chwilkę się budzi:confused:nie wiem czemu...
A ja staram się coś zrobić...
Wstawiłam pranie, gotuje obiad i usypiam na stojaco:szok:

Kochane kobietki
ja dopiero teraz życzę Wam wszystkim razem i każdej z osobna
w dniu naszego święta.

Kiedy wszyscy dziś winszują,
Każdy co innego,
Cóż ja mam Ci, droga
Mamo, powiedzieć nowego.
Jeden wszelkich pomyślności,
Inny szczęścia życzy.
Ten znów złota i dostatków,
Których nikt nie zliczy.
Ja wartości nie znam złota,
Bo nie uczysz przecie,
Że nie wszystko kupić można
Za pieniądz na świecie.
A więc jedno mam życzenie
Dla Ciebie od rana,
Byś nam żyła długie lata
- mamusiu kochana!
By Twe dla nas trudy, znoje
próżnymi nie były.
I aby Ci dzieci twoje
Szczęścia przysporzyły.

marla - żadna nie napisała do admina o przydzielenie wam moderatora więc ja napisałam do Ani o to żeby sama wybrała którąś z was lub przydzieliła mnie. Więc jestem tu modem. A ponieważ dziewczyny zaczęły pisać na nowym wątku nie negując jego istnienia - zapytałam czy tak chcecie. Wątki już są połączone. :-)

Spadam poprawiać tą durną pracę bo do soboty muszę ją oddać :dry:

Hej laski.
Maciuś jest chory,ma zapalenie oskrzeli,i w prawym płucu zmiany osłuchowe.
Pomalutku dochodzi do siebie,mam nadzieję że antybiotyk pomoże ,i wizja szpitala zniknie jak zjawa.
Emil szaleje,jak zawsze.
My już po pogrzebie babci.
Buziaki i miłego dnia.

A widziałyście to??

17247.gif
17247.gif
17247.gif

http://www.youtube.com/v/mpqcvJ1Lvx8

230779.gif
230779.gif
230779.gif
230779.gif