reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
A mój mąż jest w domu więc chcę z nim spędzić jak najwięcej czasu więc nie zaglądam tu za często :-p Po za tym dzisiaj wolne więc skoro pogoda ładna to pewnie pójdziemy zaraz na spacer :tak:

Hey. Julita nie wiem jak w Kielcach bo w Wawie siedzę, ale tu już od dni burze i takie ulewy że szok. Dziś w nocy zalało prawobrzeżną Warszawę... ogólnie jest bardzo ciepło i duszno, kolejne burze będą... bleee
Wczoraj pół dnia w Powsinie byliśmy, pięknie jest jak tak wszystko kwitnie :-)

W Kielcach burza była w nocy ale tak w miarę spokojnie przeszła :tak:
Za to ja miałam nieprzespaną bo Karola ma zapalenie ucha i dzisiaj antybiotyk dostała :dry: Ale już jej po Nurofenie i antybiotyku dupa odżyła więc nie ma tragedii. A słyszałam że metro w Wawie nieźle zalane :-)

Hej laski.
NO u nas Julitka pogrzmiało troszke w nocy co nie.
Wstałam z bólem głowy,i kaszlem takim że o mało płuc nie wypluję.
Musze iść chyba do lekarza.
Ale standardowo dziś nie mam jak .
M.właśnie pojechał na wieś, bo wystawiliśmy działkę na sprzedaż.
Rano wyszły anonse a o 9 mieliśmy telefon z chętną .
Pojechał bo umówili się ,kobitka chce obejrzeć.
No mogłaby pójść,to bym sobie remoncik zrobiła w łazience.

A tak poza tym to Maciuś już się lepiej czuje,gania z Emilem po domu .
W poniedziałek juz pójdzie do szkoły.

Miłego dnia

Zdrówka dla Maciusia i Karoli.
A mojej młodej jakaś dziwna wysypka wyskoczyła, poza tym zero innych objawów, nawet jej to nie swędzi... podjechaliśmy dziś do pediatry alergologa, przepisał jakieś leki i zobaczymy czy zniknie. na razie podejrzewają że to od marechewki młodej... ufff

reklama
No dzisiaj ma być cieplej niż wczoraj ale mogą być małe chmurki na niebie :-D
marla - dzięki - Karola już nie gorączkuje więc dzisiaj idziemy na grilla do teściów :-D No i widać że lepiej się czuje. Jakby nie było antybiotyk dostaje i widać że działa :tak: Dzisiaj już nie mam powodu żeby jej Nurofen dawać więc jest już super :-D

Miłego dnia wszystkim :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry