reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
ano tak bywa. co do położnych to ja się wcale nie dowiadywałam wcześniej o położną i nazwiska swojej nie pamiętam. Spróbuj skorzystać z portalu Znany Lekarz :-)
A my w Warszawie z młodą siedzimy. Wybębniłam 4 dni wolnego ;-D

Witam się po kilku dniach nieobecności...
Ale mała zajmuje mi mnóstwo czasu i staram się być przy nie jak najczęściej...
ten czas szybko leci a ona rośnie z dnia na dzień...

marla - oj to były czasy - nie? :-D Moja też ciągle spała - anioł nie dziecko - a teraz :-p :-D
julita - nie obejrzysz się nawet a tu pierwszy tort będzie trzeba szykować :-D
Jeny ale ten czas leci :-p

A my byłyśmy dzisiaj po przedszkolu na spacerku bo jak wracałyśmy to spotkałam koleżankę z córcią i wyciągnęła nas do sklepu z dziecięcymi bo musiała niekapka kupić a i ja planowałam iść po taki zakup ale czasu nie było więc chętnie poszłam z nią - Karola spała na dworze półtorej godzinki a ja sobie pogadałam, pobawiłam się z córcią koleżanki i jak Karola się obudziła to nas pogoda do domu wygoniła :-p Ale przynajmniej nie musiałam Karoli razem z wózkiem wnosić na górę tylko Karolcia sama weszła po schodach mi zostawiając wózek tylko :-D

Witajcie :)Wszystkiego najlepszego dla waszych dzieciaczków w dniu ich święta od forumowej cioci:):-)

U nas też brak czasu, nie wiem czy ja nie umiem sobie go zorganizować czy poprostu brakuje mi dnia?
Maja jest jakoś markotna jak wstała o 7 tak dopiero zasneła i to jeszcze nie wiem czy zaraz nie wstanie:(
Chyba ma problemy z układem trawiennym bo ciągle się pręży jak chce kupkę zrobić albo bączka puścić..
W dodatku dziś zrobiła taką kupę że na pleckach ja nawet miała:szok:

Akurat kurier zdażył dziś dostarczyć leżaczek i mała jest zachywycona -bujaniem:)

Ostatnia edycja:
Witam się .

Wszystkim naszym milusińskim wszystkiego co najlepsze.
Super zabaw z rodzicami i rodzeństwem.
Zawsze uśmiechniętych buziek.Fajnych prezentów.

A u nas chorowania ciąg dalszy
.Wczoraj byłam na kontroli z Maciusiem.
Nadal są zmiany w oskrzelach,już dużo mniejsze ale jeszcze są.
Dalej się leczymy i siedzimy w domu.Chociaż Maciuś to już wczoraj chciał iść do szkoły.
Powiedział że w domu już wariuje,bo ile można chorować.I zresztą tęskni za kolegami i swoją Panią.
A zresztą ile ja będę miał zaległości.

Miłego wieczorku.

reklama
mrozik - Karola ma tyle atrakcji w przedszkolu że nie było sensu tym bardziej że dzisiaj pierwszy dzień w nowym budynku (przeniosło się przedszkole) i mieli cały dzień zabaw, malowania buzi i szaleństw :-p Więc nie widzieliśmy żadnego sensu żeby miała mieć jeszcze dzisiaj jakieś szczególne atrakcje.
julitka - no bujaczek jest zawsze cool :-D
asiulka - współczuję Maćkowi i życzę szybkiego powrotu do zdrowia - nikt chyba chorować nie lubi.

Moja matka do nas zawitała więc spadam. :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry