S
Sol
Gość
truska - sorki - źle na grafik spojrzałam
Bynajmniej - miłego wypadu życzę
julitka - nie wiem jak knypek/malutka ale ja coraz lepiej - tylko upały dają po dupie :-(
Dzisiaj moje dziecię bez pampersa
Jak na razie woła, zobaczymy jak za godzinę czy dwie
Bynajmniej jestem z niej dumna bo normalnie wołała siusiu jak sobie przypomniała ale kupkę zrobiła może ze dwa razy na nocnik a dzisiaj zawołała rano kupkę i zrobiła na nocniczku
Jestem dumna i blada 
Bynajmniej - miłego wypadu życzę
julitka - nie wiem jak knypek/malutka ale ja coraz lepiej - tylko upały dają po dupie :-(
Dzisiaj moje dziecię bez pampersa
Jak na razie woła, zobaczymy jak za godzinę czy dwie
Bynajmniej jestem z niej dumna bo normalnie wołała siusiu jak sobie przypomniała ale kupkę zrobiła może ze dwa razy na nocnik a dzisiaj zawołała rano kupkę i zrobiła na nocniczku
Jestem dumna i blada 
a postanowiliśmy ją w wakacje zmordować i zabrać całkiem pampersy
. No cóż różne są dzieci... W piątek byliśmy na basenie na perle w Nowinach, wczoraj byliśmy cała trójką na Sielpi , pływaliśmy do wieczora , było super, Ania (córcia) pływała z nami na kóleczku bawiała się w piasku , było wspaniale
, polecam wszystkim. Po niedzieli mamy wyjazd do Bajkolandu do Kielc, i na basen:-) znowu super zabawa . oby pogoda dopisała,. A co u ciebie?? Nie miałam przyjemności poznać Cię ( nie jestem na bierząco co piszesz). Mimo to pozdrawiam Cię i innych miłego wieczorku
. Z córcią to nawet nie czułam że jestem w ciąży. Ciekawe, czy to kwestia innej płci?
. A co u was wyjechaliście na wczasy??? tak tu pusto POZDRAWIAM GORĄCO