S
Sol
Gość
Nie - maleństwo ma się świetnie - dzisiaj słuchałam serduszka i patrzyłam jak ssie kciuka :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cZEŚĆ MARLA PRZEPRASZAM CIĘ ALE NIE PRZECZYTAŁAM WSZYSTKICH WIADOMOŚCIeloo
Truska, dziewczyny się urlopują, więc pustki... ja niestety urlop gdzieś we wrześniu... więc pól dnia przed kompem w robocie spędzam... chociaż teraz jak tak leje to żadna strata ;-)
do tego młoda mi się pod ziębiła, mam nadzieje że jej się to nie rozwinie..
a wracając do pogody to ja wole jak jest tak pól na pół ;-) bo ostatnio to same skrajności... albo powódź i ulewy albo susze i upały.... masakra
Truska a co twojej Weronice??
Halina ja pisałam co u mnie słychać ale kompletnie zignorowałaś mojego posta![]()
, NIE MIAŁAM POPROSTU CZASU.
ALE CHYBA TERAZ JEST CHŁODNA
.
wreszcie się ogonki wybiegają bo jest ogrooomne ;-)halinka spoko, tak się tylko przypomniałam ;-)
to mieliście bardzo dużo atrakcji. Myśmy przystopowali od poniedziałku bo baśkę choroba złapała. A od piątku do niedzieli miałam teściów więc weekend wycięty z życiorysu ;-) hehehe a do krakowa się wybieram za tydzień, bo jadę odebrać terrarium dla moich szczurów :-d wreszcie się ogonki wybiegają bo jest ogrooomne ;-)
co do starania to życzę owocnych wysiłków ;-)
Też miałam - przecudowne stworzenia
A teraz mamy koszatniczki - też są fajne ale ostatnio chyba im upały po tyłkach dały
U ciebie siąpi a u mnie pada
a niby tylko 2-3 km różnicy 
A ma taką fajną tą piłeczkę 
A wczoraj siedziałam to zrobiłam :-)Halinka spoko, tak się tylko przypomniałam ;-)
to mieliście bardzo dużo atrakcji. myśmy przystopowali od poniedziałku bo Baśkę choroba złapała. a od piątku do niedzieli miałam teściów więc weekend wycięty z życiorysu ;-) hehehe a do Krakowa się wybieram za tydzień, bo jadę odebrać terrarium dla moich szczurówwreszcie się ogonki wybiegają bo jest ogrooomne ;-)
co do starania to życzę owocnych wysiłków ;-)
, POZDRAWIAMsol kawiarnia "kawka zabawka " jest w muzeum zabawek
widzę ze pożądek zrobilac w wątku o lekarzach . Super
halina udanych staranek zyczę
witajcie dziewcxzyny
a u mnie dzisiaj wogole nie padalo chyba jakie\s inny moj rejon miasta a teraz swieci piekne sloneczko i maly wariuje na dworzu.. Ale wiefczorem wracamy juz do domu maly sie wybawi potem pojezdze z ni8m na rowerze i wracamy...
Halina- zycze powodzenia w staraniu o maluszka trzymam kciuki...
Marla i halinka mam nadzieje ze dzieciaczkom nic nie bedzie i nie bedzie gorzej u nas odpo\ukac spokoj ciekawe czy bedzie ok.. Jeszcze zostal 1 miesiac wakacji i jesien ufff nie chce...
Zycze milego dnia:-)