reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

no i avansowałam:-D. I wakacje zacząć czas!!! Mdlości już nie czułam od 2 dni i czuję się naprawde świetnie, mam nadzieje, że tak już zostanie:-)

reklama
Witam się niedzielnie.
Mnie znowu wywiało do rodziców i tak spędziłam tam z małym dwa tyg,teraz jesteśmy w ck, musimy odpocząć od komarów. Mały przy każdym ukąszeniu strasznie gorączkował, a ostatnio wylądowaliśmy na pogotowiu z nadkażeniem :-( Dziś dopiero wojtek przespał noc tak to codziennie goraczka, byliśmy u lekarza i stwierdzono czerwono gardło, ale dziwne bo wszystko tak zajada, patrzyłam gardełko blade.Mówię Wam że wysiadam już przy tych chorobach. A co będzie jak pojdzie do przedszkola :szok:
Troszkę was poczytałam, ale zaległości chyba nie nadrobię wszystkich.
Witam nowe Mamy.
Halina ja mam męża z Jędrzejowa ;-)
Sol to praca już oddana tak? Teraz odpoczywasz do września :D
Ciacho spóźnione Sto Lat! Śliczne zdjęcia Marcelinki.
Julitka ale rośnie Ci gwiazdeczka , zerkałan na nk :-)
Truska to odpoczęłaś juz troszkę w wakacje.
Wiktorek idzie do przedszkola?

Tyle się miałam opisac i wyszło mi z głowy:sorry2:

Miłej niedzieli

Wielkie JOł. Padam. Semestr zakończony:) Same 4 i 5:D Dziś byliśmy na chrzcinach u szwagra (brata męża). Moje dziecko mnie zadziwia. Wszystkie dziecka się darły w koście le, nawet starsze, a moja nic, spała w najlepsze. Mówię Wam Anioł nie dziecko. Jakbym miała mieć wszystkie takie to nawet na pięcioro bym się zdecydowała ( w planach jeszcze tylko jedno). Jak zrzucę zdjęcia to coś wkleję < zobaczycie jakie byłyśmy szałowe:p> Za dwa tyg my się chrzcimy. Ale będzie jazda, bo u nas nie ma takiego jakiegoś lokalu co by się nadawał, więc wszystko w domu robimy.
EEE myślałam, że będzie burza a tu widzę, że poszło na Kraków. To idę włączyć pralkę:)

AAAA, jak tam zadowolone z wyborów?

ciacho - a z czego być zadowolonym - trzeba było mniejsze zło wybrać i tyle :dry: Bo obaj do niczego :dry: Ostatecznie wyniki tych wyborów były praktycznie znane od początku że w drugiej turze tych dwóch baranów skończy. A teraz będzie weselej niż za komuny :-p Mam nadzieję że za rok czy dwa nie będzie trzeba przeprowadzać się na inny kontynent i zmieniać obywatelstwo co by się do tego burd.. nie przyznawać :-D To fajnie ze Ci przespała w kościele :-D Moja na chrzcie własnym biegała i śpiewała po swojemu co rozbrajało księdza :-D

Spadam dzwonić do Joanny bo miałyśmy dzisiaj się spiknąć :-D
A i info od Truski - dzisiaj pojechali na dwutygodniowe wczasy - takim to dobrze :-p

mrozik, współczuję. Już posłałam parę groszy na małego i postaram się propagandę zrobić w jego sprawie:)

Dodałam nasze zdjątka na zamkniętym:)

Rany jakie tu pustki;)) Dziewczyny chyba wczasują i nie mają czasu na bb:)'
U mnie jak na razie kiepsko mam doła i ciężko mi ale trzymam pozory dopiero jak sama jestem to sobie smutkuje....

Miłego weekendu dziewuszki:)

Wielkie JOł. Padam. Semestr zakończony:) Same 4 i 5:D Dziś byliśmy na chrzcinach u szwagra (brata męża). Moje dziecko mnie zadziwia. Wszystkie dziecka się darły w koście le, nawet starsze, a moja nic, spała w najlepsze. Mówię Wam Anioł nie dziecko. Jakbym miała mieć wszystkie takie to nawet na pięcioro bym się zdecydowała ( w planach jeszcze tylko jedno). Jak zrzucę zdjęcia to coś wkleję < zobaczycie jakie byłyśmy szałowe:p> Za dwa tyg my się chrzcimy. Ale będzie jazda, bo u nas nie ma takiego jakiegoś lokalu co by się nadawał, więc wszystko w domu robimy.
EEE myślałam, że będzie burza a tu widzę, że poszło na Kraków. To idę włączyć pralkę:)

AAAA, jak tam zadowolone z wyborów?

Witam moja córcia tez jest spokojna , grzeczna moja cała rodzina zazdrosci mi takiego spokojnego dziecka mam nadzieję ze tak będzie z drugim dzieckiem , o kture się obecnie staramy. :tak::-) pozdrawiam

reklama
Witam moja córcia tez jest spokojna , grzeczna moja cała rodzina zazdrosci mi takiego spokojnego dziecka mam nadzieję ze tak będzie z drugim dzieckiem , o kture się obecnie staramy. :tak::-) pozdrawiam

Gratki ddla córci, że taka spokojna i grzeczna:)
Ja o swojej raczej nie mogę powiedzieć że jest nie grzeczna bo jest za mała, a że płacze no niestety ciężko przechodzi kolki:(
Sol jak się czujecie Ty i Maleństwo???
Asiulka a co u ciebie? Pewnie wakacjujesz z chłopcami:) To udanego wypoczynku życzę:)

Miłego dnia kobietki:))

Do góry