hey, witam na forum :-)
co do szpitala, to powiem tyle ze ile nas tu tyle opinii :-) ja np rodziłam na Prostej i jestem zadowolona, Sol uważa ten szpital za rzeźnię, wiele moich koleżanek rodziło na Kościuszki i narzekają, inne na Czarnowie i też rożnie-zadowolone albo nie... Wszystko zależy od tego czego oczekujesz od danego szpitala :-) Myslę też że wiele przez ostatnie 1,5 roku się nie zmieniło... Ja od siebie polecam Prostą i tyle :-)
co do szpitala, to powiem tyle ze ile nas tu tyle opinii :-) ja np rodziłam na Prostej i jestem zadowolona, Sol uważa ten szpital za rzeźnię, wiele moich koleżanek rodziło na Kościuszki i narzekają, inne na Czarnowie i też rożnie-zadowolone albo nie... Wszystko zależy od tego czego oczekujesz od danego szpitala :-) Myslę też że wiele przez ostatnie 1,5 roku się nie zmieniło... Ja od siebie polecam Prostą i tyle :-)
Ale najchętniej to bym spała
Kościuszki albo Czarnów
A skoro byłaś zadowolona z Kościuszki to idź tam gdzie masz sprawdzone :-) Ja będę Emilę rodziła na Czarnowie jak Karolę bo tam mam gina i całą obstawę - położne, neonatologów i nawet anestezjologów w razie czego bo to "rodzinny szpital" mojego M - tam pracuje M, szwagierka i teściowa tam na noworodkach pracowała więc miałam full opiekę aż mi bokiem wychodziła
Chociaż zanim poznałam M byłam tam parę razy na ginekologii i też byłąm zadowolona z opieki