Luthien- no to nawet nie drogo bierze,,, ja za plombe płąciłąm 50zl,,, a ona tam przyjmuje prywatnie?, ma dużo ludzi,i czy od dorosłego też tyle bierze??, bo ja tez musze sie wybrać na kotrole a wolałabym iść prywatnie, bo jak poszłam do przychodni, i miałam ukruszonego zęba to facet mi chciał srebrną plmbe dorobić

dobrze ,że sie zpytałam czy mają normalne więc maja ale trzeba było zapłacic i tak 70zł,,,,

A moje dzieci mo cóż, Kuba pewnie by pospał dłużej,, bo widzę że lubi,, ( chociaz jak był mniejszy to tez wstawał o 6),,, ale Jula to ranny ptaszek,,, może dlatego ,że ona jeszcze w dzień spi to się wczesniej budzi,,,ale próbowałam ją nie kłąść w dzień to wieczór jest katastrofalne -wyje o wszytsko nic jej nie pasuje , rzuca, krzyczy a i tak rano 6 ona wrzeszczy mleko!!!!! więc stwierdziłam ,że niech śpi przynajmniej ja mam troszkę luzu w dzien,,,,
a wogóle to dziś mi zrobiła taką histerię, że normalnie szok, poszliśmy na ogóredk i oczywiscie ona zamiast na sankach to chce na rowerze, mówię ,ze nie ma to się zaczeła rzucac po śniegu wzięłąm ja do domu to tak się wiła jak ąz, normalnie z pół godziny tak jęcząła,,,i rzucała się po podłodze,,,,, a ja myślałam ze fazę ostrego buntu dwulatka już mamy za sobą (bo kiedyś już tak miała),,,,,,,a tu chyba dopiero się zaczyna i pokazuje swoje widzimisię,, mały małupiszon