Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mam pytanie. Potrzebuje w poniedziałek zrobić USG (do 14 tygodnia ciąży), prywatnie lepiej, lecz macie może sprawdzonego i taniego gin? nie chce wydawać 200 zł. Może być też USG 2D, aby tylko gin mógł określić co tam widzi.
malutk_a dzięki ale już poszłam dziś do Ujastka. Bardzo miło się poczułam Przyjęli mnie od razu jak powiedziałam im, że to już 13 tyg i 3 dni (że późno)..... i dobrze!!! dowiedziałam się, że dzidziuś jest starszy o ponad 2 tygodnie!!! Dziś jestem w 15 tyg + 6 dni. Niestety ominęło mnie badanie przezierności karku i długości kości nosowej prócz tego badania wyszły rewelacyjne. Wszystko ok termin na 19 luty.
dziewczyny proszę o ogromną przysługę, pomagamy jednej dziewczynie u nas na forum. potrzebujemy jak największą ilość głosów TWOJE PUDEŁKO może zdobędziemy dla nich mebelki do pokoju. proszę i dziękuję
Witam!
Widzę że tu puściutko ostatnio.Ja też jakoś nie miałam czasu zajrzeć.U nas ok,Eryk rośnie,Maja już chodzi do 5 grupy w przedszkolu.Teraz mi się bidulka rozchorowała i siedzi w domu do wtorku.
Witajcie, czy znajdę tutaj mamy ze ścislego centrum Krakowa? Mój synek jeszcze nie chodzi do przedszkola (ma 2,5 roku) i chętnie poznalibysmy sympatyczną mamę z dzieckiem w zbliżonym wieku na wspólne spacery czy zabawy z kawką/herbatką w tle
Tak przy okazji - jak spędzacie z dziećmi jesienne i zimowe dni? Gdy na placach zabaw hula zimny wiatr lub leżą zaspy sniegu, trudno o rozrywkę dla małych dzieci. My spacerujemy po Plantach, zbieramy liście i kasztany, karmimy grube gołębie, oglądamy spektakle w Grotesce, zamierzamy tez odwiedzac kino Agrafka, ale to wciąż niewiele... Zajęcia w klubie malucha mamy tylko 1 raz w tygodniu, a synek potrzebuje stałego kontaktu z rówieśnikami Może ktoś chciałby spotkac się z nami np. na Plantach w jakis ladny dzien?
Pozdrawiamy
Witam wszystkie mamy z Krakowa.
Po 2 latach wróciliśmy do Krakowa. Chwilowo mieszkamy w okolicy os. Dywizjonu 303. Czy są tu mamy z tych okolic?
Byłabym bardzo wdzięczna, gdybyście mogły polecić mi pediatrę z tych okolic. Zarówno w przychodni NFZ (bo musimy się gdzieś zapisać) jak i prywatnie (na wszelki wypadek).
Melduje się mamuska z Krakowa lepiej pózno niz wcale ..... hi hi
Mam nadzieję że pozwolicie dołączyć do swojego Big grona a z czasem poznamy się lepiej