reklama

Mamy z Krakowa

Głuszku przyszło mi to do głowy po Twoich zdjęciach przy biurku, z 18 tyg. bodajże :) Twoje biurko przypominało mi baaaardzo biurko mojego męża a zgadnij kim on jest z zawodu... ;D heh, zgadłaś księgowym na dodatek głównym :laugh: ale też nie wygląda... pozory mylą :laugh: :laugh:

A co do próby generalnej to widzę, że się bardzo przykładaliście :laugh:

reklama
no to może i ja dołącze do Was..trochę źle mi pisać ze śpiącą Igą na rękach ( bo sen ma burzliwy :)) Mieszkam w Dębnikach, w zeszłym roku obroniłam doktorat z fizyki, a zaraz potem zajęłam się "produkcją" dzidziusia. I tym sposobem mamy 2-miesięczną "sensowną panienkę", która się teraz wLaśnie słodko przeciąga, Pozdrawiam Mamusie z Krakowa

w końcu troszkę czasu choć napewno zaraz będzie alarm o jedzonko  ;D
Ja jestem młodą mamą mam 21 lat ale jestem bardzo szczęśliwa...Mała wzięła się na świat bardo przypadkowo rok temu  :laugh: Mam męża,stosunkowo niedługo,ale znamy sie od 6 lat i zadnych zwierzątek nie posiadam
obecnie studiujemy i godzimy sesje z obowiązkami młodych rodziców
co do sesji to muse zmykać do ksiązek bo cięzki weekend przede mną   :-[

dużo słoneczka dla was wszystkich :)

Dziwczynki medluję się nadal 2 w 1 - od jutra jestem przeterminowana.
gaga ja mieszkam teraz na Piastów a przedtem na Dywizjonu ( a skończyłam III LO) - ale chodziłam do szkoły z rocznikiem 78 a nie 79 (bo ja jestem z 6 stycznia 79 i rodzice mnie wysłali wczesniej do szkoły)
K@siek - dobre z tym biurkiem, hehe - no cóż nasz były dyrektor takie wielgasne biurka pozamiawiał i takie już nam zostały, ;D ;D ;D, Taaaaaaaak próba generalna nam się udała
Witamy cię Kasianko - kurcze już trzecia Kaska wśód nas (ja też Kaska) - Kaski górą!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaga - to ty jesteś w wieku mojej młodszej siostry - a gdzie studiujesz?

głuszku studiuje na rolniczej a mój maz na pedagogicznej.ja zaocznie a on dziennie.ni jest łatwo byc rodzicami w tym wieku ze wzg na finanse,ale sobie radzimy i nie zalujemy niczego ;) na tle was to straszna małolata ze mnie co ;)

gluszku nie martw sie ja urodzilam `10 dni po terminie i wzielo mni nagle nawet nie sądzilam ze tak to wygląda
zadne sztuczki nie pomogly... nawet mąż :D

głuszek ja mieszkam na bohaterów ;D i też skończyłam III LO ;D pewnie się znamy z widzenia hehe

witak kasianka :) pisze jak dasz radę :)

jaga co ty sie wiekiem przejmujesz ??? podziwiam że nie zrezygnowaliście ze studiów, tak trzymać, ja sobie nie wyobrażam studiowania i małej dzidzi w domu, oj nie takiej jak moja Majeczka, dużo samozaparcia życzę

wiecie co jak nam się ten wątek tak fajnie rozkręca, to mam nadzieję że za jakiś czas pomyślimy o spotkaniu, ale jeszcze nie teraz :) głuszek musi się rozdwoić i reszta też :)

oj musi musi się rozdowic - koniecznie!!!!
A ty jestes gaga 79 rocznik ??? Kurcze ni kojarzę cię raczej - loli też z III Ol - musze sie jeje zapyatć czy cię kojarzy ;D ;D ;D ;D
No kochana to mieszkasz rzut beretem ode mnie :)

Jaga - na tym forum nie ma małolat..... wsyztskie traktuejmy isę naórwni nie wiażen czy ktoś ma 20, 25 czy 35 lat :) ja tam bym chciąła miec znowy 21 lat :) Byłam wtedy szaleńczo zakochana w moim obecnym meżu ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D i szczuplejsza o 30 kg ;) ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D

głuszek jakbyś zobaczyła moje zdjęcie z liceum to byś mnie skojarzyłą pewnie, ja byłąm z klasy "e" raz prowadziłąm fekusz jako konferansjerka jak byłas w IV klasie a rok później byłam w jury
na dywizjonu miałąm trochę znajomych z LO rok starszych też ;D jeszcze się okaże że razem piłyśmy gdzieś hihi

jaga zgadzam się z głuszkiem nie ma małolat :)

reklama
Głuszku znasz może Agę Wójcik? Albo Ankę Majcherczyk bądź Kaśkę jej siostrę?:) To chyba Twoje roczniki. teraz już wszytskie pozmieniały nazwiska ale i tak pewnie po panieńskich ew. możesz kojarzyć :)

Wiecie co ja to bym nie chciala mieć 21 lat... ja już przeżyłam swoją młodość teraz jestem ciekawa jak się będę starzeć... cwierć wieku minęło to teraz już z górki ;D ;D ;D ;)

Elo Kasianka:) ale Ci fajnie że masz już swoje bobo na rękach :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry