hej, weszlam tylko na chwile poinformowac co nastepuje- baaaardzo zmartwila mnie informacja podana przez nasza jakze szanowna kolezanke, i z tago wlasnie powodu postanowilam nie zagladac wiecej ani na to ani na zadne inne forum internetowe. postanowilam w zwiazku z tym przed koncem swiata zdazyc spelnic wszystkie swoje marzenia i jutro jade w podroz dookola swiata ( to na poczatek) a dalej... kto wie co jeszcze. na pewno przestane marnowac tyle czasu na komputer i poswiece sie swoim pasjom i dziecku. bede spedzala kazda wolna chwile na swiezym powietrzu, moze nawet przeniose sie do jakiejs lesniczowki, z dala od cywilizacji, takze sorry Wiola, nie zostana Twoja sasiadka i nie skorzystam z tej pieknej oferty, ktora mi przyslalas (ale dziekuje!) Justynko, Ciebie rowniez przepraszam, ale w zwiazku z moja jutrzejsza podroza dookola swiata -sama rozumiesz, ze niestety nie wpadne na kawke do Ciebie...

a powaznie Justys, padl mi calkiem tel i nie mam jak sie z Toba skontaktowac- dzis tez nie przyszedl- napisalam do tego kretyna z 5 wiadomosci, moze sie w koncu wkurzy, ze mu skrzynke zapycham i odpisze. wybacz, ale jesli jutro wyjde z domu, a akurat przyjada z ta paczka, to nie odbiore az do wtorku, bo w pon bank holiday. wiec mam kolejny dzien siedzenia jak ten kolek z nosem przy szybie

. nie gniewaj sie, ale sama wiesz, ze to nie z mojej winy. ja baaaardzo chetnie, ale tak jakos kurde wychodzi. odezwe sie po niedzieli to sie umowimy, ok?
gorace pozdrowienia dla wszystkich mamusiek ;*