reklama

Mamy z Leeds

reklama
hej, weszlam tylko na chwile poinformowac co nastepuje- baaaardzo zmartwila mnie informacja podana przez nasza jakze szanowna kolezanke, i z tago wlasnie powodu postanowilam nie zagladac wiecej ani na to ani na zadne inne forum internetowe. postanowilam w zwiazku z tym przed koncem swiata zdazyc spelnic wszystkie swoje marzenia i jutro jade w podroz dookola swiata ( to na poczatek) a dalej... kto wie co jeszcze. na pewno przestane marnowac tyle czasu na komputer i poswiece sie swoim pasjom i dziecku. bede spedzala kazda wolna chwile na swiezym powietrzu, moze nawet przeniose sie do jakiejs lesniczowki, z dala od cywilizacji, takze sorry Wiola, nie zostana Twoja sasiadka i nie skorzystam z tej pieknej oferty, ktora mi przyslalas (ale dziekuje!) Justynko, Ciebie rowniez przepraszam, ale w zwiazku z moja jutrzejsza podroza dookola swiata -sama rozumiesz, ze niestety nie wpadne na kawke do Ciebie...
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

a powaznie Justys, padl mi calkiem tel i nie mam jak sie z Toba skontaktowac- dzis tez nie przyszedl- napisalam do tego kretyna z 5 wiadomosci, moze sie w koncu wkurzy, ze mu skrzynke zapycham i odpisze. wybacz, ale jesli jutro wyjde z domu, a akurat przyjada z ta paczka, to nie odbiore az do wtorku, bo w pon bank holiday. wiec mam kolejny dzien siedzenia jak ten kolek z nosem przy szybie :wściekła/y::wściekła/y::szok:. nie gniewaj sie, ale sama wiesz, ze to nie z mojej winy. ja baaaardzo chetnie, ale tak jakos kurde wychodzi. odezwe sie po niedzieli to sie umowimy, ok?
gorace pozdrowienia dla wszystkich mamusiek ;*

no wkoncu mialam co przeczytac, a moge sie zabrac z wami w ta podoz:-D:tak:
no co ty jak moge sie gniewac, odbierz sobie sopkojnie ten telefon(faktycznie facet sobie jaja robi) i jak juz bedziesz mogla oderwac nos od szyby w oknie:-D to zadzwon, napisz i wpadaj do nas, my czekamy:tak::-)

a co u reszty MOTYLEK jak pazurki wyszly?
halo o u reszty Starstar, I CALA RESZTA BO JUZ NAWET NICOW ZAPOMNIALAM jestescie czasem tu to napiszcie co nieco. a jak kolezanka z Dusbery, jak corka i syn lepiej juz w szkole?( sorki ze nie pamietam niku)

reklama
Hej laski :)
Tak ja was wogóle nie straszę oglądacie wiadomości to wiecie że w Wakefield już 2 osoby sa zarażone ale nic to jak mówie jak ma cie pierd...... to i siedzenie w domu nie pomoże.
A co do reszty ot może w końcu na polu zrobi się jakoś fajniej a przepowiadają w Anglii lato jakiego dawno nie było z temperaturą do 30 stopni w końcu jako takie lato będzie szkoda tylko że ogródka nie mamy żeby sobie gdzieś klapnąć i nie chodzić
Dobra to lece gotowac bo się dzisiaj do ciotki Justyny wybieramy pozdrowionka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry