reklama

Mamy z Leeds

reklama
Ja tam wcale nie strasze po prostu stwierdzam fakty a jak sie ma coś prszyplątać to i tak się przywlecze
A i zepsułam Justynie dzisiaj kompa jutro go dopiero naprawie - mam nadzieje :-D:-D:-D bo mnie chyba przeklnie i bedzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No nic nie ma do kogo pisać hop hop gdzie się wszystkie podziały :confused::confused::confused::confused:

Ty psuju! jak moglas??? :no::szok: i co ona biedna teraz bedzie robic? ani popisac, ani poczytac, ani "poebay'owac"... nieladnie!!! ale dobrze, ze sie wydalo to teraz w razie odwiedzin bede Cie trzymac z dala od mojego kompa ;-):-)

Hej witajcie!
Jak mi miło że ktoś o mnie pamiętał! Dzieciaki w szkole różnie raz lepiej raz gorzej ale tęsknią ogromnie i ciągle chcą do Polski. My jutro mamy w planach relaks jako że dziś mąż był w pracy a ja jadę za chwilę to świętujemy od jutra. Najpierw wyprawa do kościoła w Leeds a potem basen w Wakefield a na wieczór grill. A ogródek mamy całkiem przyjemny więc zawsze wszystkich zapraszam :) Pozdrawiam i miłego weekendu!

No cześc dziewczyny \!!! :rofl2::-D

Staram się nie myślec o tej całej świńskiej grypie, bo bym się zamęczyła - co będzie, to będzie i nic się na to nie poradzi niestety :-((
Poprzednie dni minęły mi spokojnie, a dziś właściwie mieliśmy byc w Middlesbrough na majówce u naszych przyjaciół ale daliśmy sobie spokój póki co - ze względu na Julie, bo musiała by z nami spac , a to by było ciężkie ..... dla nas i dla niej, więc może goście przyjadą do nas jutro lub pojutrze :-):tak:
Dziś byłam w kilku firmach złożyc kolejne cv ale nie wszystkie były otwarte- może w końcu coś znajdę .... :baffled::nerd: ............... Poza tym pogoda super, odpoczywamy sobie, byliśmy tylko na małych zakupach, a kolejne dni należą tylko do nas !!!!! Pozdrawiam i będę zaglądac ..... :happy:

jestem dziewczynki, dzieki temu ze Cocolino majstrowala przy kompie ito zmajstrowala nowiuskiego laptopa,:tak::szok: dzieki Cocolino.:-D:tak:
Cocolino ty to taki informatyk ze ze starego kompa zrobisz nowego laptopa, czarodziejka polecam wszystkim:laugh2::laugh2::laugh2:

a co tam u was jutro ma padac a my chcielismy nad morze

ale teraz super laptopik na kolankach i pstryku pstryku.
EWA to prawdziewy relaks macie jutro wpoadnij czaem do nas w odwiedzinki, czas sie zapoznac

Tunia a ty kiedy dotrzesz
Stefanka a ty kiedy?

INGRID a co ty nic nie piszesz, jak tam Hania kopie?

hej Justys, nr Twojego gg to 8359416 :tak:;-):-D
ehhhh, nie wiem kiedy wpadne, bo we wtorek mam stotkanie w robocie i nie wiem jak dlugo mi zejdzie. moze w srode, co Ty na to?
wlasnie dziewczyny zmobilizowalyby sie moze te, ktore jeszcze nie zapoznane???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry