reklama

Mamy z Leeds

reklama
witam witam was wszystkie spowrotem! Witam rowniez nowe mamusie :-)
cocolino jak tylko zrobiy remont i sie ogarne to zapraszam was wszystkie do mnie mieszkam na samym poczatku Bradford wiec np od Justyny to rzut kamieniem

A moja Olivka jest chora kaszle jak gruzlik i ma katarek jak do piatku nie przejdzie ide do GP narazie daje jej syropek i calpol ale nic nie daje chyba dzisaj przejde sie do polskiego sklepu po jakies lekarstwa a wy moze macie jakies pomysly co mozna jej podac bo ja juz wyczerpalam limit pomyslow

witam wszystkich;-)
Kama tylko moge pozazdroscic,super,ze pojechaliscie na taka fajna wycieczke,jeszcze lepiej,ze macie internet w hotelu,bedziemy znaly relacje z waszego urlopu...jak dzisiaj napisalas,ze sie wybieracie potem na basen,to az mi sie cieplej zrobilo:-DPOZDRAWIAM I ABY TAK DALEJ DO KONCA POBYTU SLONKO WAM SPRZYJALO!!!
Tunia tak dotarl adres,patrzylam na gogle maps,mam tylko jedno pytanko,orientujesz sie mniej wiecej ile to jest przystankow od centrum w armley,jesli nie to i tak sobie dam rade,ale napewno dotre razem z moja Julcia..mysle,ze tak ok.g.11.00,gora 12.00
Cocolino nawet niepisz ze zjesz cale ciasto,bo teraz sie zastanawiam,czy nieprzyjechac na g.9.00 zeby Cie wyprzedzic przed skonsumowaniem tego na co sama czekam ze slinka w ustach...:-D:-D:-D:-D:-D
Justynko i Stefanko oraz Anuszy my takze widzimy sie jutro u Tuni,czekam na spotkanie was wszystkich z niecierpliwoscia oraz glownego goscia SZYMONKA i pozostalych dzieciaczkow :-):tak::-):tak:

Ostatnia edycja:
Kasiu, policzylam jakies 17- 18 przystankow, ale moglam jakis pominac, albo niechcacy dodac :sorry:
ale wiesz, nie na kazdym sie zatrzymuje. moze wytlumacze Ci tak, jak Anuszy za pierwszym razem jak byla- autobus jedzie jakies 15min do nas, po zakkrecie w prawo bedzie takie duze pole za placem zabaw (taki park bez drzew :-)) za nim beda domy, jak juz sie zaczna zabudowania to naciskaj dzwonek i wysiadaj!
idz w dol ulicy w strone przeciwna niz skreci autobus (bedzie taki duuuzy spadek z pieknym krajobrazem). Anuszy trafila, wiec i Ty powinnas trafic.
Wiola, to ja czekam na info, ale jakby maly byl chory to moze umowcie sie dziewczyny z Anuszy i z nia jedzcie busem, bo ona wie jak trafic
tort jest i ciasto wlasnej roboty tez a nawet male procenty, wiec tylko czekam na dobre towarzystwo:tak::tak::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry