reklama

Mamy z Leeds

reklama
dzieki dziewczyny za super spotkanko, pogaduchy i mila atmosfere!
(a Szymus dziekuje za piekne prezenty!!!)
mam nadzieje, ze to powtorzymy niedlugo! :tak::tak::tak:
Mi rowniez ciasto smakowalo- to z podlogi tez :-D (dla wtajemniczonych)
juz nie moge sie doczekac tego upojnego wieczoru u wszechstronnie uzdolnionej, orientujacej sie po mistrzowsku w terenie, Kasi :-) :laugh2::-D
Kasiu, Julia jest przeurocza i nas oczarowala calkowicie tymi swoimi blekitnymi oczkami i pieknym usmiechem!

dzieki dziewczyny za super spotkanko., a ciasto jakie pyszne no i ten procencik:-):tak:
no niestety ja na to wieczorne spotkanko sie niepisze:no: (pełna poświecenia;-))

Kasiu ja nie wiem jak do mnie mialas tak bliziutko to pobladzilas:-) a jak do Tunia taki kawal drogi to dalas rade:tak:, chyba musimy wysylac cie w dalekie nieznane drogi;-):-)

musze sie pochwalic Nicolas zaczytna sam wstawac, zawsze podciagal sie do polowy a dzis juz 2 razy stanal:-):laugh2:

Cześc dziewczyny :-)

Po pierwsze przepraszam, że się nie odzywałam tyle czasu i że nie odpisałam Tuuni na propozycję spotkania jednoznacznie, oraz że nie odpisałam też Kasi na propozycję spotkania się gdzieś po drodze w kierunku Tuuni ..... :sorry::sorry: po prostu ostatnio mój mały brzdąc robi takie postępy, że nie mogę za nią nadążyc - więc zaczyna sie ....... :baffled::baffled::baffled:..... a wczoraj przyjechała do mnie koleżanka z córeczką i pojechała do domciu dopiero o 19:30, więc miałam sprzątanie, a potem już tylko o śnie myślałam .... :sorry::sorry: ... no a dziś musiałam leciec do centrum handlowego po mleko dla małej, bo myślałam, że starczy do piątku ale podzieliłyśmy się nim wczoraj z naszym gościem i było na styk ..... :-) Także tak sytuacja wygląda - byłam trochę zła, że nie mogłam dotrzec do Ciebie Tuunia, bo było z pewnością bardzo sympatycznie ale nic straconego myślę - ..... prędzej , czy później się spotkamy ..... :-D:tak: JAK COŚ TO ZAPRASZAM TERAZ DO SIEBIE - po raz N- ty !!!!!!!!!! :-p:-p:-p, więc może Ty Tunia przyjedziesz na Beeston i pozostałe mamusie też ????????? Pogoda wcale nie jest taka zła, prawda ?? :happy::happy::happy: Pozdrawiam :-))))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry