Hej Dziewuszki
Ja siedziałam cichutko bo miałam trochę młyn. Walczyliśmy z tym paskudnym wirusem u Sebastiana. Na szczęście już jest zdrowiutki jak rybka, ale to co usłyszałam u GP to normalnie mnie rozwaliło...... Jako, że mały ma kamienie nerkowe jesteśmy pod stałą kontrolą nefrologa w PL, ale myślałam, że może mogłabym tutaj dalej prowadzić leczenie, badania, usg kontrolne, żeby nie latać za każdym razem do PL. Wiecie co usłyszałam od lekarza, że tutaj nie dostanę skierowania na żadne badania, nawet na posiew moczu a o USg to mogę pomarzyć dopóki nie zobaczę krwi w moczu dziecka! No k.... m ..... no! Przepraszam za te słowa z kropeczkami, ale do tej pory nie mogę tego pojąć. A jak zaczełam komentować to, to pan doktor powiedział, że on swojego GP to 20 lat już nie widział , bo tutaj się nie chodzi po lekarzach do czasu aż cię nie ściągną w złym stanie z ulicy. I teraz nie wiem czy miałam pecha trafić do takiego lekarza czy też tu wszyscy leczą podobnie?
W piatek przyjechała do nas chrzestna Sebastiana więc latamy, trochę zwiedzamy, trochę shoppingujemy a wieczorkami jak malutki śpi -tatuś go pilnuje, a mamusia z ciocią uskuteczniają rozmówki przy winku i dlatego brakuje czasu aby się tu pokazać.
Agnieszka - co do zaproszenia na FB to zastanawiam się jak Ty mnie tam wyszukałaś ;-)
Dziewczyny a teraz pytanko z innej beczki - powiedzcie mi gdzie mogę zabrać koleżankę aby coś fajnego jej pokazać, oczywiście mam na myśli coś dalej niż Leicester

Gdzie warto pojechać, żeby spędzić fajnie czas i coś ciekawego zobaczyć. Może jakieś fajne miejsca nad morzem znacie godne polecenia? Pogoda jest jeszcze nie najgorsza więc trzeba to wykorzystać.
Pozdrawiam i spokojnej nocki.