reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Leicester

reklama
Agnieszka ja miałam quinny buzz 4 ( teraz wymieniali na iCandy) i jak sie nie składa to możliwe ze kurzu za dużo ... Umyj go porAdnie , zostaw do wyschniecia a następnego dnia WD40 i napsikaj obficie w każda ruchoma cześć wózka , i spróbuj rozruszać , moj tez czasem ciezko sie składał ale to pomagało i jak nowy :)
Powodzenia

Agnieszka idź do jakiegoś sklepu typu mothercare albo baby'r'us i zapytaj jak sobie z tym poradzić albo gdzie naprawiaja, choć ja nie słyszałam o takich servisach

ja jestem wściekła. Wysłałam paczki przez kuriera expresowe paczki . tydzień temu wysłaliśmy z pl. mialy dojść na wczoraj cały dzień czekaliśmy. o 21 idziemy do góry spać a ich ciagle nie ma i kazała czekać wiec przed 22 juz się wkurzyłam i kazalam dzwonić mojemu a ona ze nie przyjada dzisiaj bo sie noe wyrobili. a moj czemu nie dzwonia zebich nie będzie i nic nie powiedziala. ze będzie w poniedziałek. ok przyszły po południu. otwieram paczkę a ona cala mokra i śmierdzi winem. zalali paczkę z ciuchami i zabawkami małej i oddala mi udając że nic nie zauważyła. niosła mokrą śmierdzące paczkę i nie zareagowala. szok po prostu. nowe ciuchy i do prania. najgorzej z zabawkami pluszowymi bo kie jest ciepło na schnięcie...:wściekła/y::wściekła/y:

Verita wspolczuje , skladaj complain i niech bula!!! Toc to kpina jakaś jest ! Ja zawsze otwieram przy karierze tak na wszelki wypadek ....

reklama
Verita, skladaj reklamacje. Polecam wysylkę euro-pack service, porządna firma, dobry kontakt.

Nie odzywalam się jakiś czas, bo u nas grypa panowała, najbardziej ucierpiała najmłodsza, wymioty okropne :( Już dochodzimy do siebie powoli.

Dziewczyny możecie polecic jakąś ubezpieczalnię, chcemy kupić auto, w porównywalkach patrzę i co prawda w Tesco mi wyszlo nawet tanio, ale nie wiem czy ja tam wszystko dobrze pozaznaczałam, bo pytań milion ;)
Może Wy polecicie gdzie warto zerknąć na ceny

Do góry