• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Leicester

reklama
Agnieszka ja miałam quinny buzz 4 ( teraz wymieniali na iCandy) i jak sie nie składa to możliwe ze kurzu za dużo ... Umyj go porAdnie , zostaw do wyschniecia a następnego dnia WD40 i napsikaj obficie w każda ruchoma cześć wózka , i spróbuj rozruszać , moj tez czasem ciezko sie składał ale to pomagało i jak nowy :)
Powodzenia

ja jestem wściekła. Wysłałam paczki przez kuriera expresowe paczki . tydzień temu wysłaliśmy z pl. mialy dojść na wczoraj cały dzień czekaliśmy. o 21 idziemy do góry spać a ich ciagle nie ma i kazała czekać wiec przed 22 juz się wkurzyłam i kazalam dzwonić mojemu a ona ze nie przyjada dzisiaj bo sie noe wyrobili. a moj czemu nie dzwonia zebich nie będzie i nic nie powiedziala. ze będzie w poniedziałek. ok przyszły po południu. otwieram paczkę a ona cala mokra i śmierdzi winem. zalali paczkę z ciuchami i zabawkami małej i oddala mi udając że nic nie zauważyła. niosła mokrą śmierdzące paczkę i nie zareagowala. szok po prostu. nowe ciuchy i do prania. najgorzej z zabawkami pluszowymi bo kie jest ciepło na schnięcie...:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Verita, skladaj reklamacje. Polecam wysylkę euro-pack service, porządna firma, dobry kontakt.

Nie odzywalam się jakiś czas, bo u nas grypa panowała, najbardziej ucierpiała najmłodsza, wymioty okropne :( Już dochodzimy do siebie powoli.

Dziewczyny możecie polecic jakąś ubezpieczalnię, chcemy kupić auto, w porównywalkach patrzę i co prawda w Tesco mi wyszlo nawet tanio, ale nie wiem czy ja tam wszystko dobrze pozaznaczałam, bo pytań milion ;)
Może Wy polecicie gdzie warto zerknąć na ceny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry