reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Leicester

Lissa to niedaleko mnie. Ja mieszkam w okolicy Safron i tu jest spokojnie. Blisko szkola i sklepy, jest nawet jeden polski :) Masz zamiar sie przeprowadzac?

reklama
Dostaliśmy propozycję mieszkania z Councilu , w okolicy ulicy Glenhills Way. Nigdy nie byłam w tamtych stronach i nic o nich nie wiem. Mieszkanie mamy obejrzeć 4 sierpnia. Ale dziś z mężem byliśmy na adresie pod którym znajduje się ten dom i powiem Wam, że mam mieszane odczucia.

Sprawdzilam na google maps i masz racje, ze nie wyglada to najlepiej. Pojedz z mezem i sie rozejrzyj. Ciezko mi cos powiedziec. U mnie jest cicho i spokojnie a to tylko 8min piechota

Kochane moje dziękuję Wam za pomoc :-) No właśnie sęk w tym, że to nie domek :no: Jest to mieszkanie z dwiema sypialniami na 1 piętrze rzekomo z ogródkiem, niby osobne wejście . :sorry: Nie umiem sobie tego wyobrazić, nie wiem jak to będzie. A co jeśli odmówię ? Wiem, że można 3 raz odmówić, ale boję się że później będzie ciężko dostać bo będą krzywo patrzeć, bo odmówiłam. Może Wy macie jakieś doświadczenia. ?

My dom kupilismy wiec nie poradze nic z cansilem ale jedz z mezem obejzec mieszkanie. nie nastawiaj sie negatywnie, pojedziesz, zobaczysz i moze cie zauroczy przytulny kąt ?:-) verita pisze, ze ma tam znajomych to tez plus. Ja po remoncie bede miala z 5 min do ciebie.

Macie rację Dziewczyny, nie ma co się od razu zniechęcać :) 4 sierpnia będziemy oglądać dom i wtedy będę wiedziała na czy stoję. :) ;) A powiedzcie mi proszę są tam jakieś sklepy w okolicy .? Tesco np bądź asda ? Jakieś parki czy place zabaw ? :) Plus to na pewno, że będziemy mogły się w końcu poznać :-):tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry