reklama

Mamy z Leicester

Lekcje angielskiego miałam już od przedszkola-rodzice mnie zapisali,potem,4 lata prywatnie w podstawówce i 4 lata obowiązkowe od 4tej do ósmej klasy no i 4 lata liceum a maturę zdawałam z niemieckiego :-D
Tyle nauczono mnie na lekcjach angielskiego ,że trzeba było inny język wybrać :-D
Więcej nauczyłam się tutaj,takie odnosze wrażenie.
Ale braki i tak w dalszym ciągu kolosalne.
Jedyne co doskonale pamiętam z lekcji szkolnych języka angielskiego to schematyczne nauczanie czasów i wiecznie słówka na pamięć,bez wykorzystania ich potem w czymkolwiek.

Wózek sama spacerówka nowa kosztuje 200 Pound-330 pund tak są zróznicowane ceny na necie.
Będę polowła na używany w dobrym stanie, dziś znalazłam używany za 130 .
Myślałam,że zmieszczę się w granicach do 100 funtów ale niestety nic mi nie pasuje.
Więc wolę dać trochę więcej i być zadowolona.
Bo tyle już testowałam,że wiem czego unikać.

"też bym chciala taki,ale teraz inne wydatki mamy"

Anetka,
u Nas podobnie więc doszłam do wniosku,że kupimy go małemu pod choinkę jako nową furę,i tak nie mam pomysłu co mu kupić,bo kupuje na bierząco, a on jest w sumie jeszcze mały i nie rozumie za bardzo ideii prezentów pod choinką a tak problem z głowy.
Symboliczny prezent będzie.Wkońcu to on w nim będzie jeździł.
Dziś tylko zamówiłam więsze siedzisko do tego wózka co mam,bo Mały jest tak duży,że w obecne się ledwo mieści i zapłaciłam za nie całe 17,99 :D

Na basen chodzę koło Tesco.
Blisko domu,głównie dlatego.

Ostatnia edycja:
reklama
Pamiętam jak Anetka pisała,że jest tu 6 lat.
I z tego co ja pamiętam z ulotki to ta Edyta robi żelowe pazurki ;-)

Ja też już dziś uciekam.
Dobranoc wszystkim.

Ja znów wolę akryl.
Teraz mam już 3mies. przerwę i najprawdopodobniej do Świąt poczekam z ponownym nałożeniem.​
Dobra naprawdę uciekam choć te ploty są jak nałóg :D

Tak tak,jestem tu już 6 lat.A Edyta robi żelowe paznokcie,akryle też.Iwonko czerwone stopy....mmmmnnnn sexy sa:)))Żelowy pedicure super sprawa na lato.Ja już w koszuli nocnej siedze(zebyscie mogły mnie teraz zobaczyć,obraz nedzy i rozpaczy...hi hi).Mam czasami takie dnie że poprostu czuje sie BRZYDKA,a czasami uśmiecham sie do lustra i czuje sie PIEKNA.Wy tez tak macie?

anetko tez tak mam ale ostatnio to chyba na brzydka a to wszystko przez moj brzuch dynda m taki schab ze szok po ciazy mam zamiar na dniach kupic pas na brzuch ale nie wiem czy cos da :(:(:(

reklama
Ja też tak mam :-(
I też przez brzuch mimo iż do reszty nie mam jakiś ogromnych zastrzeżeń.
Ja nie mogłam dziś znaleźć odpowiedniej długości bandaża elatycznego ale znalazłam w funciaku elastyczny pas na rzep na brzuch i poleciałam kupić w Superdrug żel Loreal właśnie do skóry brzucha po ciąży między innymi.
Jest promocja :
http://www.superdrug.com/Problem-Skin/LOREAL-BODY-SCULPT-UP-200ML/invt/143286
Zobaczymy.
Bo już mam dość tych brzuszków i marnego efektu a dobrze je robię.
Tylko ta skóra ... a w sumie flak :-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry